Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Тестер за мрежови кабелина ниска цена с бърза доставка

Инструмент/Тестер Тестер за мрежови кабели

Продукт № 391452
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
NF-8209S
Наличност:ДА
На склад в: София

153.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Тестер за мрежови кабели


NF-8209S е тестер за мрежови кабели, чиято степен на защита от смущения е по-висока, по-точна и елиминира фалшивите положителни резултати. В същото време той има функции за намиране на обща линия, намиране на линия против смущения, тестване на непрекъснатост, тестване на дължина, тестване на PoE, мигане на портове, QC тестване, NCV функция и т.н., които могат да отговорят в по-голяма степен на нуждите на потребителите и да подобрят ефективността на работата.


Бързо откриване на целевия кабел - два режима на сканиране, аналогов и цифров, могат да се превключват по всяко време, със сонда против заглушаване, регулируема чувствителност, генератор на тонове и LED светлина, така че приемникът да може бързо и точно да локализира целевия кабел в най-различни сложни среди. Тест за непрекъснатост на Ethernet - анализирайте кат. 5, кат. 6 (STP & UTP) неизправности в линията, като нормални, отворена верига, късо съединение и кръстосано съединение, и вижте резултатите незабавно. Точно измерване на дължината на кабела - измерете мрежовия кабел в диапазона от 2.5-500 метра. Тест за мигане на порт - идентифицирайте мрежовия порт по мигащата светлина, идваща от порта на суича. Тестване на PoE - идентифицирайте кои пинове осигуряват захранване, след това открийте колко напрежение и кой тип PSE (стандарт AT/AF) са те. Работете безопасно - тестерът за безконтактно напрежение (NCV) открива AC напрежение (70V-1000V), без да прекъсва електрическата система, осигурявайки ви максимална безопасност и удобство. Акумулаторна батерия - мрежовият тестер може да се презарежда с помощта на USB-C кабел, а литиевата батерия осигурява дълготрайна мощност. Сертификати - RoHS, FCC и CE декларация за съответствие. Фирмата производител Noyafa притежава сертификат за качество ISO 9001.


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.