Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Noyafa NF-563, Тестер за температура и влагана ниска цена с бърза доставка

Инструмент/Тестер Noyafa NF-563, Тестер за температура и влага

Продукт № 391446
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
NF-563
Наличност:ДА
На склад в: София

34.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Noyafa NF-563, Тестер за температура и влага


  • Noyafa NF-563 е компактен уред, с който може да се тества бързо и прецизно температурата и влагата в заобикалящата ни среда.
  • Уредът се използва широко за измерване на работната среда в различни закрити помещения, складове, както и за измерване на външни условия.
  • Сензор с висока чувствителност - тестерът за температура и влага е оборудван с най-съвременен сензор, който може да измерва точно температурата и влажността с прецизност. Температурен диапазон от -10 ℃ до 60℃ (точност +/-1℃ to +/-2℃), диапазон на влажност 0-100%RH.
  • Различни мерни единици - със способността си да превключва скалите между Целзий и Фаренхайд, тестерът е лесен за употреба.
  • HD подсветка - цифровият тестер е снабден с подсветка с висока разделителна способност, която улеснява разчитането на записите дори в тъмна среда. За да се пести енергия, той се изключва автоматично, ако след 5 минути не се извършва никаква дейност с него.
  • Запазване на текущите данни от измерването - с функцията за задържане на данни можете да замразите текущите показания на дисплея за по-късна справка, което улеснява проследяването на резултатите.
  • Широко приложение - Noyafa NF-563 съчетава функции на хигрометър, термометър и температура на точката на оросяване. Идеален за HVAC, качество на въздуха на закрито (IAQ) и екологични приложения.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.