Компютри, лаптопи, таблети и компоненти от Новатех BestPC.BG

02 978 77 23

Поща: store@bestpc.bg

Лаптопи, Компютри, Таблети и Компоненти
най-ниски цени, безкомпромисно обслужване!
ТЪРСИ
Разположение на магазина

карта към

МАГАЗИНА

shopping-cart  КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Общи условия


По-долу са описани общите условия за използването на информацията и услугите от сайта BestPC.BG, собственост на фирма Новатех ЕООД.

Използвайки сайта и неговите услуги, вие се съгласявате на по-долу описаните условия.

BestPC.BG е сайт на фирма Новатех ЕООД и представя на своите клиенти богата гама от продукти и услуги. Предлаганите артикули са директен внос на фирмата или се предлагат като дистрибуция от директните вносители.

BestPC.BG си запазва правото на промени по текущите общи условия без предварително известие.


Условия за поръчка


Наличността на продуктите е обозначена за ваше улеснение. В зависимост от продуктите наличността може да се актуализира в реално време или веднъж дневно. BestPC.BG си запазва правото да уточни по телефона или чрез електронна поща актуалните наличности и възможности за доставка. Сроковете за продуктите маркирани "с поръчка" могат да варират в зависимост от времето, необходимо за внос и доставка от чужбина.

Цените са с включен ДДС. В цената не е включена цена за доставка, застраховка и наложен платеж, освен ако не е договорено друго.

При поръчка задължително се предоставят телефон и e-mail за контакти. Поръчката няма да бъде изпълнена при неправилно попълнени данни за връзка.


При кореспонденция по електронен път, потребителят се съгласява, че комуникацията удоволетворява неговите изисквания спрямо закона и я приема, като равнозначна на предаваната чрез хартиен носител или устно по телефона.


Отказ от поръчка


Потребителят може да откаже и върне доставен продукт в един от следните случаи:
  • Когато има възникнал дефект по време на транспортирането
  • Когато има несъответствие с поръчания продукт
  • Когато има разминаване с договорената цена

  • Горепосочените точки важат към момента на получаване на поръчката. Извън описаните случаи и условията на чл.55 (ал.1) от ЗЗППТ, клиентът няма право да върне доставените продукти.

    Форсмажор


    BestPC.BG не носи отговорност за неизпълнението на поръчки или договори, ако то е в резултат на фактори извън контрола на фирмата. В такива случаи клиентът ще бъде известен своевременно.