Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Начини на доставка и плащане


BestPC.BG предлага на своите клиенти възможност, както за взимане на стоката от фирмен магазин, така и с доставка до дома или офиса на клиента.

 • При поръчка на стока по телефона, начина на плащане и доставка се договаря по време на поръчката.

 • При поръчка през сайта, ние ще се свържем с Вас на посочения телефон и ще договорим начина на плащане и доставка.

Начини на доставка


Взимане на стока от фирмен магазин
Когато желаете да вземете стоката директно от наш магазин, трябва в разговора с нашия търговец да договорите кога и от кой магазин желаете да вземете техниката.

Доставка до адрес
По ваше желание можем да доставим стоката до избран от Вас адрес.
За стоки на цена над 499 лв, доставката е безплатна. Изключение правят промоционални продукти, много обемисти или тежки стоки, като UPS, батерии, комуникационни шкафове, столове и други. При тях е необходимо да се заплати и цена за доставка по тарифа на куриера. Ако случаят е такъв, нашият консултант ще Ви уведоми предварително, преди да финализира поръчката.

!!! Внимание !!!
Поради огромният асортимент от над 22 000 предлагани продукта, ние поддържаме много ограничено количество от стоките в нашите магазини. За да вземете артикул от магазин, задължително първо се свържете по телефона, за да можем да го доставим от нашите складове.

Начини на плащане


За удобство и улеснение на своите клиенти предлагаме следните варианти на заплащане:
 • Банков превод
  Новатех ЕООД
  IBAN: BG12FINV915010BGN0JT52
  BIC: FINVBGSF
  Първа Инвестиционна Банка АД

JetCredit е бърз и достъпен потребителски кредит за покупки на стоки на изплащане. Одобрение за кредит, може да получите на място в нашите офиси.

* При плащане с наложен платеж, таксата в размер между 1.2% и 2.5% от стойността на стоката, в зависимост от куриерската фирма са за сметка на клиента, освен ако предварително не е договорено друго.