Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Изкупуване на лаптопи, компютри и монитори


BestPC.BG изкупува стари лаптопи, компютри и монитори. Ако имате стара техника, която вече не Ви върши работа, ние ще Ви я платим. Изкупуваме и повредени компютри и лаптопи за части.

изкупуване на стари лаптопи

Ако желаете да закупите нов продукт на по-висока стойност, изкупната цена за стария ще бъде завишена с 5% и ще бъде приспадната от тази на новия продукт!

Цената, която може да получите варира в зависимост от марката, модела, срока на експлоатация и състоянието на предлаганата техника или стока.

Знаем, че Ви се иска да можете да продадете старата си техника на цена, близка до тази, на която сте я закупили, но за съжаление това е невъзможно. Причините са следните:

 • веднага след покупка, цената неминуемо пада с 30% заради ДДС-то и данък печалба, които се внасят на държавата
 • колкото повече е използвана една техника, толкова по-голяма е вероятността тя да има слаби звена и да причинява проблеми, ако все още работи, което намалява нейната себестойност


 • Пример за изкупуване на лаптоп:


  Имате лаптоп, който има пазарна стойност 400 лв. За да формираме оферта при изкупуването му на старо, махаме 20% от стойността, тъй като сме фирма, регистрирана по ДДС и ние съответно трябва да го заплатим при продажбата му, както 10% след това - данък печалба. На новия клиент, който ще закупи Вашата техника трябва да дадем гаранция, заради което сваляме още 20%. В тях влизат евентуални ремонти, смяна на части и други, както и нашата комисионна по сделката. В крайна сметка, изкупната цена на Вашата техника ще бъде в порядъка на 220 лв.

  Ако в добавка пожелаете да си закупите нов продукт на по-висока стойност, то ще Ви дадем +5%, което са допълнително още 12 лв.


  Забележка: цените са примерни!


 • За да ви дадем точна оферта е нужно да донесете техниката в нашия сервиз. Оценката на техниката отнема около 1 час.

 • Ако не сте от София - може да изпратите техниката по куриер. Транспортните разходи са за Ваша сметка.
 • Лаптопи и компютри на над 8 години от датата на производство се изкупуват само на платки за скрап.