Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Безконтактна термокамера и термометърна ниска цена с бърза доставка

Инструмент/Тестер Безконтактна термокамера и термометър

Продукт № 391449
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
NF-521
Наличност:ДА
На склад в: София

429.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Безконтактна термокамера и термометър


Noyafa NF-521 е устройство, което може да измерва температурата на различни повърхности, както и да предоставя термална картина в реално време. Термокамерата ефективно преобразува терморадиационните изображения във видими и разбираеми за човешкото око образи. Използва се основно за диагностика в строителството, за откриване на течове в промишлеността, за тестване на свръзки в електро табла, тестване и откриване на проблеми в соларни инсталации и много други.

  • Тестване на температурата - обхватът на измерване е -10°C~400°C. Предоставяне на детайлна картина, чрез високо ниво на термична чувствителност, като визуализира и най-малките температурни аномалии.
  • Резолюция - 32x32 пиксела резолюция, 33° ъгъл на виждане. Заснема точно и ясно изображение, фокусирано в цялото зрително поле.
  • Техника на инфрачервена термовизионна камера - използва 2-мегапикселови бели лещи и 2.4 инча TFT LCD екран, за да се показват сниманите цели по-добре.
  • Интегриран визуален дисплей - комбиниране на инфрачервени и видими изображения за по-лесен анализ, редактиране и оптимизиране на изображенията.
  • Сертификати - RoHS, FCC и CE декларация за съответствие. Фирмата производител Noyafa притежава сертификат за качество ISO 9001.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.