Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Тестер за PoE мрежина ниска цена с бърза доставка

Инструмент/Тестер Тестер за PoE мрежи

Продукт № 391453
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
NF-488
Наличност:ДА
На склад в: София

87.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Тестер за PoE мрежи


Noyafa NF-488 е тестер, с който се тестват различни параметри на PoE мрежите. Той се състои от две части - излъчвател и приемник. Уредът разполага с функции като откриване на стандартно и нестандартно PoE оборудване, онлайн тест на PoE захранването, тест за непрекъснатост на мрежовия кабел, тест за захранване с постоянен ток, тест за връщане назад и други функции. Ето защо той е практичен инструмент за инсталиране и поддръжка в системите за наблюдение на сигурността, комуникационното оборудване, интегрираното окабеляване и други слаботокови системи.


Автоматично откриване на af / at стандарта - бързо откриване на източника на захранване, IEEE802.3af или 802.3at стандарт. Вградено тестване на захранването - информация за вградено тестване на стандартни или нестандартни PoE устройства, включително напрежение на захранването, полярност на захранването, режим на кръстосване и др. Тестване на непрекъснатостта на кабела - тествайте състоянието на късо съединение, кръстосване и отворена верига за STP и UTP LAN кабел. Тест за връщане назад (Loopback тест) - тествайте дали веригата, свързана към суича, е нормална, или не. Фенерче - вградено фенерче в приемника, което позволява да се оперира и в слабоосветени места. Сертификати - RoHS, FCC и CE декларация за съответствие. Фирмата производител Noyafa притежава сертификат за качество ISO 9001.


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.