Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Тестер за ниво на шумана ниска цена с бърза доставка

Инструмент/Тестер Тестер за ниво на шума

Продукт № 391447
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
NF-562
Наличност:ДА
На склад в: София

26.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Тестер за ниво на шума


Компактен и лесен за употреба тестер за нивото на шума с изключително широк диапазон на измерване от 30dB~130dB. Този измервателен уред намира широко приложение в съвременния живот, което го превръща в чудесен инструмент за проверка, наблюдение или контрол на всяко място, както и за създаване на по-добра работна или жизнена среда. С него може да се анализира околната среда, звуковите нива на строителни обекти, нивата на шум във фабрики, офиси, домове, училища, развлекателни обекти и много други.


Точно измерване - децибелометърът осигурява точни и надеждни измервания на нивата на звука, диапазон 30-130 dB, точност +-1.5 dB, като ви помага да поддържате безопасна и здравословна среда. По този начин ще гарантирате, че нивата на шума са в приемливи граници. A-претеглено ниво на шум - тестерът използва ниво A за претегляне, което е най-често използваната скала за претегляне при измерване на нивата на звука. Това гарантира, че показанията са коригирани, за да имитират реакцията на човешкото ухо на различни честоти, осигурявайки по-точни резултати. Капацитивен микрофонен сензор - шумомерът е оборудван с висококачествен капацитивен микрофонен сензор, който улавя звуковите вълни и ги преобразува в електрически сигнали, като осигурява точни и надеждни измервания. HD дисплей със задна подсветка - тестерът за шум е снабден с дисплей с висока разделителна способност и подсветка, който подобрява видимостта в условия на слаба светлина. Това го прави идеален за използване в различни среди, включително класни стаи и домове, където осветлението може да е ограничено. Функцията за задържане на данните ви позволява да спрете текущото отчитане на звуковите измервания в съответствие с индивидуалните им изисквания, като ефективно замразите данните. Сертификати - RoHS, FCC и CE декларация за съответствие. Фирмата производител Noyafa притежава сертификат за качество ISO 9001.


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.