Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Noyafa NF-568, Уред за измерване на влага в материалина ниска цена с бърза доставка

Инструмент/Тестер Noyafa NF-568, Уред за измерване на влага в материали

Продукт № 391445
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
NF-568
Наличност:ДА
На склад в: София

36.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Noyafa NF-568, Уред за измерване на влага в материали


NF-568 е инструмент с висока точност за измерване на влажността в дървен и строителен материал.

  • Бързо и точно измерване - уредът има два пина с висока прецизност, които измерват точно влажността в дървен материал, позволявайки да бъде съхраняван и обработван правилно.
  • Лесен за употреба - лесен за разчитане LED екран с подсветка. Наличен HOLD бутон, който задържа показанията на екрана. Той може също така да измерва макс./мин. влажност и да показва температурата в C/F. Професионалисти и хоби строители могат лесно да се научат да работят с уреда.
  • Широк диапазон за измерване - инструментът позволява тестване на влага в широки граници, като например дърво (6%-50%) и строителни материали (0-9%).
  • Отчитане температурата на околната среда - тестерът за влага в дървесина отчита температурата на околната среда и преизчислява реалната стойност на измерваната влага. Това го прави по-универсален и точен.
  • Здрав корпус - направен е от висококачествена пластмаса, която ще издържи постоянна употреба на уреда. Инструментът е изработен, за да ви служи дълго и безпроблемно.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.