Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Инструмент/Тестер Тестер за локализиране на грешки в LAN мрежина ниска цена с бърза доставка

Инструмент/Тестер Тестер за локализиране на грешки в LAN мрежи

Продукт № 391457
Категория: Инструменти и тестери
Производител:
Модел:
NF-388
Наличност:ДА
На склад в: София

153.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Тестер за локализиране на грешки в LAN мрежи


Този мултифункционален уред е най-ново поколение тестер за изключително бързо и точно откриване и инспекция на различни мрежови, телефонни, коаксиални и други видове кабели. Той притежава три основни функции: търсене на кабели, сортиране на кабели и тестване на състоянието на веригата. По този начин тестерът се превръща в необходим инструмент на всички техници, занимаващи се с инсталиране и поддържане на слаботокови системи като цялостна верига за окабеляване, телефонна система, компютърна мрежа и други.

Тип на кабела за тест:Директно проследяване на кабели 5E, 6, телефонен кабел, въже с двойно закръглен проводник, коаксиален кабел, USB кабел и други кабели. Проверка на проводниците RJ45 и BNC.
Проверка на грешки:Проследяване и проверка на кабели 5E, 6, суб кабел, коаксиален кабел и телефонна линия, отворен късо съединение, късо съединение, проводник за прескачане, обратно свързване или смущения от крос-ток.
Измерване на дължина:Динамично калибриране на дължината на кабела и измерване на дължината, определяне на разстоянието до разрушената точка.
Обновяване:8 дистанционни идентификатора (far-end test jacks) помагат за тестване на 8 кабела едновременно, по-лесно работа.
Сигнализация за хъб:Сигнализация за хъб за локализиране на мрежов порт чрез мигаща светлина на порта на хъба/суича.
Удобен дизайн:Автоматично изключване с времево забавяне и функция за подсветка на дисплея. Памет за съхранение на данни за калибрация. Дизайн на единична платка за компютърен софтуерен страж и надеждна работа.
Сертификация:Съответства на изискванията на RoHS, FCC и CE. Noyafa е сертифициран по стандарта ISO 9001.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.