Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

SD/флаш карта Карта памет SANDISK Extreme SDHC, 32GB, UHS-1,Class 10, U3, V30, 90 Mb-sна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

SD/флаш карта Карта памет SANDISK Extreme SDHC, 32GB, UHS-1,Class 10, U3, V30, 90 Mb-s

Продукт № 170138
Категория: SD/флаш Карти
Производител:
Модел:
SD-SDXVE-032G-GNCIN
Тип:SD 
Капацитет:32 GB
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
25.50 ЛВ

Карта памет SANDISK Extreme SDHC, 32GB, UHS-1,Class 10, U3, V30, 90 Mb-s


Екстремни скорости, за най-добрите Ви снимки. Двата стандарта: UHS видео  Class 30 (V30) и UHS клас 3 (U3) Ви позволява да записвате в 4K UHD клиповете, които правите.
Предлага се в капацитет от 32Gb и с скорост на четене до 90MB / сек за бърз трансфер. Тази ви позволява да прехвърляте изображения с висока разделителна способност или 4K UHD видеоклипове от вашия DSLR или видеокамера на вашия компютър без да чакате дълго.

Картата е снабдена със софтуер за възстановяване на данни от RescuePRO Deluxe 5. Този софтуер улеснява възстановяването на файлове, които са били случайно изтрити (изисква се изтегляне)

Картите SDHC Extreme са удароустойчиви, устойчиви на температури, водонепропускливи  и рентгенови лъчения, така че можете да се наслаждавате на приключенията си, без да се притеснявате за дълготрайността на вашата карта с памет.



Гаранционен срок: 120 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.