Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

SD/флаш карта Карта памет SANDISK Extreme® CompactFlash® Memory Card 32Gbна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

SD/флаш карта Карта памет SANDISK Extreme® CompactFlash® Memory Card 32Gb

Продукт № 121178
Категория: SD/флаш Карти
Производител:
Модел:
SD-CFXSB-032G-G46
Тип:CF 
Капацитет:32 GB
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

81.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Карта памет SANDISK Extreme® CompactFlash® Memory Card 32Gb


Тази карта е оптималната комбинация от скорост на заснемане (до 85MB / s) с гарантирана производителност на видеото (VPG-20)  и скорост на предаване ( трансфер (до 120MB / s)

Подходяща е за среден и висок клас DSLR камери и HD камкордери. SanDisk Extreme CompactFlash карта с памет осигурява висока скорост на четене / запис, за да заснеме  бързосменящи се действия и пози,както и възможност за бърз трансфер на файлове. Тази карта е с гарантирана производителност при  видео (VPG-20) и осигурява минимална скорост на запис на данни от 20 MB / s, за да поддържа висококачествено записване в Full HD видео (1080p) . 

Капацитета на картатат осигурява достатъчно място за съхранение на видеоклипове с Full HD и RAW снимки.

Картата е с RTV силиконово покритие за защита от удар и вибрации. Може да се използва в места с температурен диапазон от -13 до 185 градуса по Фаренхайт.



Гаранционен срок: 120 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.