Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Монокъл Levenhuk Wise 8x32на ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Монокъл Levenhuk Wise 8x32

Продукт № 353251
Категория: Монокли
Производител:
Характеристики:Увеличение: 8x. Диаметър на лещата на обектива: 32 mm
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

81.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Монокъл Levenhuk Wise 8x32

Увеличение: 8x. Диаметър на лещата на обектива: 32 mm


Компактният монокъл Levenhuk Wise 8x32 е най-добрият избор за пешеходен туризъм и пътувания. Ако не искате да носите тежък голям бинокъл, този монокъл със своята модерна конструкция с призма на Амичи е идеален за Вас! Наблюдение на птици, пешеходен туризъм, екстремни спортове, изучаване на архитектура – Levenhuk Wise 8x32 е отличен за всички тези приятни дейности!

Ще бъдете приятно изненадани от характеристики на оптиката на монокъла Levenhuk Wise 8x32. Лещите са изработени от качествено стъкло BaK-4, което елиминира отрицателните ефекти от фазовото изместване и увеличава остротата и контраста на изображението. Лещите са покрити с няколко слоя антирефлексно покритие. Покритието намалява разсейването на светлината и паразитните отражения и прави изображението ярко и наситено дори в полумрак. 8-кратното увеличение Ви позволява да изследвате внимателно дори значително отдалечени обекти.

Монокълът е предназначен основно за наблюдения през деня, но няма да Ви разочарова и при слабо осветление. Корпусът на монокъла е напълно защитен със специално антивибрационно гумено покритие. Покритието предпазва деликатната оптика не само от механични удари и разклащане, но и от прах и водни пръски. Чашката на окуляра е изработена от гума и лесно можете да я удължите, за да постигнете най-удобното положение на наблюдение. Тази характеристика прави наблюденията при носене на очила по-удобни. С монокъла Levenhuk Wise 8x32 можете бързо да фокусирате изгледа само с една ръка – колелото за фокусиране се намира точно в центъра на инструмента.

Компактният монокъл за пешеходен туризъм ще бъде чудесен спътник, докато сте на поход и искате да се любувате на живописните пейзажи или дивата природа. Най-добрият монокъл за пешеходен туризъм Levenhuk Wise 8x32 съчетава лека конструкция и качествена надеждна оптика. Разширеният комплект включва всичко необходимо за поддръжка на монокъла и безопасно и удобно транспортиране на инструмента.

Характеристики:

  • Компактен и лек монокъл
  • Висококачествена стъклена оптика
  • Многослойно покритие
  • Антивибрационно гумено покритие на корпуса
  • Удобно колело за фокусиране
  • Гумена въртяща се чашка на окуляра

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise 8x32
  • Торбичка
  • Защитна капачка за окуляра
  • Защитна капачка за обектива
  • Кърпа за почистване
  • Ремък
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Марка:Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, години:доживотна
EAN:0611901505138
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm:17x8x7
Транспортно тегло, kg:0.39
Увеличение, x:8
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm:32.0
Материал на оптиката:BaK-4
Покритие на лещите:цялостно многослойно покритие
Изходен диаметър на зеницата, mm:4
Разстояние от очите, mm:13.6
Зрително поле, °:7.5
Зрително поле, m/1000 m:131
Близък фокус, m:2
Чашка на окуляр:въртящи се
Тяло:пластмаса, гумиран
Торбичка/калъф/чанта в комплект:торба

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.