Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32на ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32

Продукт № 354274
Категория: Монокли
Производител:
Характеристики:Оптика с цялостно многослойно покритие, широко зрително поле, корпус с меко като коприна покритие за всякакви метеорологични условия. Увеличение 8x и 32 mm леща на обектива
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

109.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32

Оптика с цялостно многослойно покритие, широко зрително поле, корпус с меко като коприна покритие за всякакви метеорологични условия. Увеличение 8x и 32 mm леща на обектива


Независимо дали обичате да се разхождате, да ходите на походи, да наблюдавате градската архитектура, или да се любувате на пейзажи, Levenhuk Wise PLUS 8x32 ще стане Ваш доверен спътник! 8-кратното увеличение позволява лесно и бързо разпознаване на обектите, дори ако целевият обект е на значително разстояние от наблюдателя. Оптиката с цялостно многослойно покритие създава изображения с невероятно качество. Той има широко зрително поле, което го прави идеален инструмент за панорамни полеви наблюдения. Корпусът е напълно непромокаем – инструментът не се страхува от дъжд или сняг. Благодарение на супер компактните си размери инструментът може да се постави лесно в джоба – можете да го вземете със себе си, където и да отидете! Открийте света с Levenhuk Wise PLUS 8x32!

Оптиката е изработена от стъкло BaK-4 и създава остри и кристално ясни гледки. За да се намали загубата на светлина в корпуса на монокъла, лещите са с цялостно многослойно антирефлексно покритие. За да се предотврати замъгляване на оптиката дори при висока влажност, корпусът е напълнен с азот. Монокълът създава ярки изображения с естествени цветове, а картината е остра и ясна дори и при лоши метеорологични условия. Надеждният защитен гумен корпус предпазва инструмента от механични удари и осигурява сигурен захват.

Конструкцията на монокъла осигурява високо ниво на комфорт при наблюдения. Окулярът е оборудван с ергономична чашка от мека гума, която елиминира ефикасно външните отблясъци (и може лесно да бъде свалена, когато нямате нужда от нея). Монокълът стои удобно в ръката Ви и освен това е много приятен на допир. Удобният свалящ се ремък може лесно да се настрои според размера на ръката Ви. Монокълът се предлага в много стилна кутия за подаръци.

Монокълът е лек и няма да се уморите по време на продължителни наблюдения. Получавате стабилно и ясно изображение, когато държите монокъла в ръцете си. Този оптичен инструмент е универсален – както деца, така и възрастни могат да използват тази прекрасна монокулярна зрителна тръба, така че тя е идеалният инструмент, който да вземете със себе си на път. Ако желаете да имате стилен и елегантен аксесоар, купете монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32. Разширеният комплект съдържа всичко за правилната грижа за оптиката и сигурното транспортиране.

Комплектът включва:

  • Монокъл Levenhuk Wise PLUS 8x32
  • Капачка на лещата на обектива
  • Кърпа за почистване
  • Ремък
  • Торбичка
  • Ръководство за потребителя и доживотна гаранция
Марка:Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, години:доживотна
EAN:0611901510330
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm:6x19x9
Транспортно тегло, kg:0.36
Увеличение, x:8
Диаметър на лещата на обектива (апертура), mm:32.0
Материал на оптиката:BaK-4
Покритие на лещите:цялостно многослойно покритие
Изходен диаметър на зеницата, mm:4
Разстояние от очите, mm:13.6
Прагова стойност на резолюцията, ъглови секунди:8
Зрително поле, °:7.5
Зрително поле, m/1000 m:131.3
Близък фокус, m:3
Регулиране на диоптъра на окуляра, диоптри:±4
Чашка на окуляр:свалящи се, гума
Тяло:пластмаса, гумиран
Пълнеж на корпуса:азот
Монтиране на триножник:yes
Водоустойчив:yes
Устойчивост на влага:yes
Херметично затворена конструкция:yes
Диапазон на работната температура,°C:-15 – 60
Възможност за адаптиране към триножник:да
Торбичка/калъф/чанта в комплект:торба

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.