Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Бяла техника Прахосмукачка робот Roborock Q7Max - чернана ниска цена с бърза доставка

Бяла техника Прахосмукачка робот Roborock Q7Max - черна

Продукт № 390267
Категория: Бяла техника
Производител:
Модел:
Q7Max
Предназначение:Дребна бяла техника 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

819.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Прахосмукачка робот Roborock Q7Max - черна


  • Отстранете мръсотията, която се крие във вашите килими, и отстранете остатъците, които се крият в пукнатини в пода с максимална мощност на засмукване от 4200 Pa.
  • Дълга гумена четка разклаща силно килимите, за да освободи повече мръсотия, хвърля прах във вакуумната струя и силно устоява на заплитането на космите. Може да се движи върху няколко панела, той остава близо до земята за по-ефективно почистване.
  • Прахосмукачка и моп едновременно, за да хванете фини замърсявания. Снабден с електронна помпа, Q7 Max предлага 30 нива на воден поток, така че можете да регулирате чистотата според типа и предпочитанията на пода.
  • 30 начина за настройка на обема на водата
  • Комбинирането на кош за боклук и резервоара за вода в едно устройство увеличава капацитета и на двете. Освен това е по-лесно да изпразните кошчето и да напълните резервоара наведнъж.
  • Захранван от литиево-йонна батерия с капацитет 5200 mAh, Q7 Max може да почиства без прекъсване до 3 часа с едно зареждане. Обхватът е достатъчно голям, за да се справи с повечето домове.
  • Системата PreciSense LiDAR на Roborock е мозъкът зад изключителната способност на вашия робот да намира най-ефективния начин за почистване на целия ви дом. Картите, които създава, подават набор от контролирани функции в приложението Roborock.
  • Можете дори да добавите мебели и подови настилки, за да създадете по-точно представяне на вашия дом.
  • Готвите ли много? Винаги ли използвате прахосмукачката в кухнята? Задайте рутина за това и го направете с едно щракване вместо с няколко. Можете също да добавяте програми към всяка рутина, която сте задали.
  • Забранените зони определят зона, където роботът не може да ходи, докато невидимите стени чертаят линия и са добри за запечатване на стаи и ъгли. Всяко ниво на къщата ви може да има забранени зони и невидими стени. Всички се поставят автоматично след разпознаване на нивото.
  • Любопитни деца и непохватни домашни любимци можеха случайно да започнат да почистват с натискането на бутон. Спрете това със заключване за деца.
ПроизводителRoborock
Максимална площ за почистване240 кв.м
Постоянно натиск на моп300 гр.
Вместимост за боклук4710 мл.
Капацитет на резервоара за вода350 мл.
Мощност58 W
Автономия на акумулатора до3 ч.
Размери (Ш х В)35 х 9.6 см.
Тегло4.8 кг.
ЦвятЧерен
Гаранция24 месеца
 
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.