Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Бяла техника Прахосмукачка робот Roborock Q Revo QR02-00 - бялана ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Бяла техника Прахосмукачка робот Roborock Q Revo QR02-00 - бяла

Продукт № 390269
Категория: Бяла техника
Производител:
Модел:
Q Revo QR02-00
Предназначение:Дребна бяла техника 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

1779.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Прахосмукачка робот Roborock Q Revo QR02-00 - бяла


  • Прахосмукачката робот QR02-00 е вашето най-добро решение за по-чисто и комфортно ежедневие. С напреднала технология и интелигентна навигация, тази прахосмукачка може лесно да се справи с почистването в целия ви дом. Той е предназначен да направи живота ви по-лесен и дома ви по-чист от всякога.
  • Интелигентна навигационна система: QR02-00 използва усъвършенствана сензорна технология и картографиране за ефективна навигация в дома ви, избягване на препятствия и достигане до всеки ъгъл.
  • Мощна всмукателна мощност: Тази прахосмукачка робот е оборудвана с мощен мотор, който ефективно премахва прах, мръсотия и алергени от вашите подове.
  • Дълъг живот на батерията: С издръжлива батерия, QR02-00 може да вакуумира за по-дълго време, преди да се наложи да се презареди.
  • Програмируемо време: Можете да зададете времена за почистване, така че QR02-00 да стартира автоматично, когато ви е най-удобно.
  • Елегантен дизайн: Елегантният и модерен дизайн се вписва перфектно във всеки дом.
  • Дълбоко почистване: Мощната всмукателна мощност гарантира цялостно почистване дори под мебели.
  • Хипоалергенно почистване: QR02-00 улавя алергените и подобрява качеството на въздуха в помещенията.
  • Повече информация за Roborock Q Revo White
  • ROBOROCK Q Revo Black - Прахосмукачка робот и подочистачка в едно!
  • ROBOROCK Q Revo White е не само мощна прахосмукачка, но и ефикасен препарат за почистване на подове. С впечатляващата скорост на мопа от 200 RPM, той премахва мръсотия и петна от вашите подове без проблем. Уникалната характеристика на този робот е способността му да се адаптира към различни повърхности. Благодарение на повдигащите се въртящи се мопове, те автоматично се повдигат до 7 mm, когато роботът открие килими или зони, където не е необходимо почистване.
  • ROBOROCK Q Revo White използва технология за сканиране LiDAR, за да създаде точна 360-градусова карта на вашите стаи. Технологията за реактивно избягване на препятствия позволява на робота да се адаптира към промените в околната среда в реално време. Това гарантира безпроблемно и ефективно почистване чрез регулиране на скоростта и модела на почистване.
  • С универсалната докинг станция не е нужно да се притеснявате за изпразването на контейнера за прах или за пълненето на прахосмукачката на робота с вода. Докинг станцията не само зарежда вашата прахосмукачка бързо, но също така може да измие и изсуши повдигащите се въртящи се мопове. В него има впечатляващ 5-литров резервоар за вода, който гарантира, че подовете ви винаги се почистват с прясна вода. Освен това докинг станцията може да съхранява до 7 седмици прах (2,7 литра), а отделните резервоари за чиста и мръсна вода гарантират, че те никога не се смесват.
  • ROBOROCK Q Revo White е оборудван с мощна батерия от 5200 mAh, която осигурява до 3 часа непрекъсната употреба. Това означава, че роботът може да почисти целия ви дом с едно зареждане. И ако батерията се изтощи по време на почистване, роботът автоматично се връща към докинг станцията за зареждане и след това продължава почистването, докато работата приключи.
  • С интуитивното и удобно за потребителя приложение Roborock можете да персонализирате вашите предпочитания за почистване, да създавате забранени зони и да регулирате мощността на засмукване с лекота. Това приложение ви дава пълен контрол върху ROBOROCK Q Revo White и улеснява персонализирането на почистването според вашите нужди.
  • ROBOROCK Q Revo Black е идеалният избор за тези, които искат интелигентен и ефективен начин да поддържат дома си чист. Оставете тази роботизирана прахосмукачка и подочистачка да се погрижи за почистването, докато вие отделяте времето си за по-важни неща.
ПроизводителRoborock
Всмукателна мощност60 W
Обем на контейнера за прах2.7 л.
Мокро почистване:Не
Обем на резервоара за вода80 мл
Ориентация на картатаДа
Автоматично почистванеДа
Капацитет на батерията5200 mAh
Време за зареждане4 часа
Време на работа след зареждане180 мин.
Функция мокро почистванеДа
Използване на смарт устройствоДа
Размери (В х Ш х Д)9.65 х 35 х 35.3 см.
ЦвятБял
Тегло4.8 кг.
Гаранция24 месеца



* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.