Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Други Основа за волан MOZA R5 Direct Drive 5.5nmна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Други Основа за волан MOZA R5 Direct Drive 5.5nm

Продукт № 408315
Категория: Други аксесоари
Производител:
Модел:
MOZA-WB-R5
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
769.00 ЛВ

Основа за волан MOZA R5 Direct Drive 5.5nm


  • Използвайки интелигентни техники що се отнася до дизайна, R5 Direct Drive Wheel Base на MOZA предоставя максимална мощност с минимален обем и тегло, позволявайки на по-широка аудитория да получи най-доброто симулационно изживяване.
  • Несравнимо качество и максимална устойчивост. Целият корпус на сервомотора MOZA R5 Direct Drive е изработен от здрава алуминиева сплав от авиационен клас, която е едновременно лека и устойчива на корозия.
  • Прекарани са безброй часове с местни механици и експерти по моторни спортове, за да се постигне възможно най-добрата кормилна система, с изключително ниска пулсация на въртящия момент, за по-гладко шофиране от всякога.
  • Основата и воланът се свързват чрез проводим — военен клас — контактен пръстен с продължителност на живот от 5 милиона оборота. Уникалният патентован дизайн има изключително висока стабилност и издръжливост, като същевременно постига безкрайни обороти с висока скорост.
  • MOZA Pit House Control Center, разработен от MOZA, позволява на състезателя да контролира състоянието на дадено устройство, да регулира ъглите на завиване, обратната сила, скоростните лостове и много други. Започни бързо състезание с правилните настройки за обратна връзка, като използваш предварително зададени настройки или създадени от теб.
Производител: MOZA
Модел: MOZA-WB-R5
Цвят: Черен
Тип продукт: Основа за волан
Технология: С кабел
Съвместимост: PC
Захранване: USB
Вибрации: Да
Интерфейс: 1 x USB
Размери: 174 x 157 x 124 мм.
Други: Изработен от Авиационна алуминиева сплав
Гаранция: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.