Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Други Скоростен лост MOZA HGP Shifterна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Други Скоростен лост MOZA HGP Shifter

Продукт № 408323
Категория: Други аксесоари
Производител:
Модел:
MOZA-ACC-HGP-SHIFTER
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
399.00 ЛВ

Скоростен лост MOZA HGP Shifter


  • MOZA HGP е изработен със CNC от анодизиран алуминий с авиационно качество. Той е компактен, здрав и надежден.
  • Скоростният лост MOZA HGP разполага със седем скорости напред и една задна, покривайки множество сценарии за симулация.
  • Отличаваща се с автоматично изключване на газта при downshift, патентованата интелигентна система downshift на MOZA RACING елиминира необходимостта от елиминира необходимостта от специализация в "heel & toe" смените. Скоростният лост е напълно персонализируем в софтуера MOZA Pit House и значително подобрява баланса и плавността на автомобила.
  • MOZA HGP използва сензор за ъгъл с висока прецизност (15-bit) без контакт, осигурявайки положително и точно изместване и дълъг живот без поддръжка.
  • Модифицирай скоростния лост MOZA HGP с възможността за смяна на топката с резервна.
  • Скоростният лост MOZA HGP е с ергономичен и красив дизайн, като лесно се монтира на повечето състезателни платформи. Има също специална скоба за бюро, която се предлага отделно.
  • Скоростният лост MOZA HGP може да се свърже директно към компютъра чрез USB кабел или към wheelbase със съвместим порт (shifter).
  • Вдъхновено от автомобили от реалния живот, патентованото фуниевидно противопрахово покритие се използва, за да предотврати навлизането на прах във вътрешния механизъм на лоста, поддържайки същевременно елегантен и чист външен вид.
Производител:MOZA
Цвят:Черен
Тип продукт:Скоростен лост
Технология:С кабел
Съвместимост:Всички волани MOZA
Захранване:USB

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.