Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Точка за достъп Mobile Quick Setup Mikrotik RBMQS, 2.4 GHz 802.11b -g-nна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Точка за достъп Mobile Quick Setup Mikrotik RBMQS, 2.4 GHz 802.11b -g-n

Продукт № 285087
Категория: Точки за достъп и контролери
Производител:
Тип у-во:Точка за достъп 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
55.90 ЛВ

Mobile Quick Setup Mikrotik RBMQS, 2.4 GHz 802.11b -g-n


Ако работите с много PoE устройства и управлявате тяхната конфигурация и диагностика, това малко устройство се побира в джоба ви ще направи живота ви значително по-лесен.

MQS е инструмент, който позволява да управлявате MikroTik и други устройства дори и само за Ethernet през вашия смартфон благодарение Wi-Fi връзка!

Захранва се чрез външна батерия или USB зарядно посредством microUSB порта. Разполага с PoE порт за захранване на устройства - дори не е необходимо електричество на място за извършване на поддръжка, диагностика или Netinstall!
С помощта на MQS няма да се налага катеренето по стълби и покриви. Закачете MQS към PoE порта на Вашето CPE устройство и ще можете да се свържете безжично към него и да направите основни настройки. MSQ e Wi-Fi към LAN устройство с PoE изход и разполага с уеб интерфейс за настройка.

Характеристики на продукта:
Честота: 2.4 GHz 802.11b /g/n
Захранване: Passive PoeE-in 5-30 V
Макс. консумирана енергия: 7W

Съдържание на комплекта:
MQS монтажна скоба
Кабелна превръзка
USB кабел
Монтажен комплект K-33
Закопчаваща пластина



Гаранционен срок: 24 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.