Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Уеб камера Web Camera Trust Tyro Full HD 23637на ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Уеб камера Web Camera Trust Tyro Full HD 23637

Продукт № 259609
Категория: Уеб камери
Производител:
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
83.84 ЛВ

Web Camera Trust Tyro Full HD 23637


{{
Удобна конференция
Ами ако можете да сложите край на неудобните, слабо осветени, размити конферентни разговори? Във време, когато искате да можете да се свържете по възможно най-добрия начин чрез видео, Trust Tyro Full HD Webcam предлага решението; всички функции, които правят видео разговорите и поточното видео много по-удобни, са събрани в едно устройство.
С премиум аудио и видео, не забравяйте да изглеждате и да се чувствате страхотно по време на разговори. Разделителна способност Full HD 1080p, широкоъгълни обективи и автофокус осигуряват изключително ясно изображение, докато автоматичният баланс на бялото осигурява ефективност дори при условия на слаба светлина.
Лесна за използване
С настройка plug & play, видео разговорите никога не са били по-лесни; след като USB приемникът е включен към вашия компютър или лаптоп, можете да започнете да се обаждате веднага. Уеб камерата Trust Tyro Full HD работи със Zoom, Teams, Skype и друг софтуер за видео разговори. Уеб камерата лесно се закрепва върху вашия монитор, седи добре на бюрото, а също така се доставя със стойка за статив, което прави това идеално устройство достатъчно универсално, за да отговаря на всякакви настройки в офиса или дома.
  • Дължина на кабела: 1,5 м;
  • Фокусно разстояние: 45 - 10000 мм;
  • Цифрово увеличение;
  • Системни изисквания: Windows 7, 8 или 10.

Характеристики

Видео резолюция (пиксели) 1920 x 1080
Интерфейс USB 2.0
Микрофон Да
Размери (mm) 115 x 35 x 80 мм
Тегло 153 гр
}}
Тегло: 0.300 кг
Гаранция: 24 МЕСЕЦА

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.