Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

USB флаш памет USB памет Samsung FIT Plus, 128GB, USB-A, Чернана ниска цена с бърза доставка

USB флаш памет USB памет Samsung FIT Plus, 128GB, USB-A, Черна

Продукт № 401720
Категория: USB флаш памети
Производител:
Модел:
SGSAM3128FIT003
USB тип:USB 3.1 
Капацитет:128 GB
Гаранция:
60 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

55.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

USB памет Samsung FIT Plus, 128GB, USB-A, Черна


  • Компактният начин за добавяне на голямо пространство. Включи флаш паметта FIT Plus, за да се възползваш от още място, остави я, за да пренасяш лесно повече файлове. Освен, че достъпът до тях е лесен и бърз, поддръжката на USB 3.1 означава висока скорост на предаване на данни и доказана надеждност.
  • Допълнително пространство, което е винаги под ръка. FIT Plus осигурява преносимост в миниразмер и е създадена, за да стои в устройството, винаги готова за ползване. Дръж я в лаптопи, смарт телевизор или автомобили – рискът при удар или неволно изваждане от порта е минимален.
  • Пести време, добави пространство. Бързите и удобни скорости на четене до 400 MB/сек. с последния стандарт USB 3.1 гарантират, че трансферът на данни никога не те забавя. 3GB 4K UHD видеофайл се копира от FIT Plus на компютъра ти за едва 10 секунди. Съхранявай достъпно повече филми, игри и музика.
Производител:SAMSUNG
Модел:SGSAM3128FIT003
Капацитет:128 GB
Интерфейс:USB 3.1 Gen 1
Конектор:USB-A
Скорост при четене:До 400 Mb/s
Размери:23.60 X 18.80 X 7.30 мм.
Цвят:Черен
Тегло:3 гр.
Гаранция:60 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.