Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

 Acer Aspire 5, 15.6'', Intel Core i5, QHD IPS, 512 GB SSD, 16 GB RAM, сивна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Acer Aspire 5, 15.6'', Intel Core i5, QHD IPS, 512 GB SSD, 16 GB RAM, сив

Продукт № 408485
Категория: несортирани
Производител:
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

1429.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Acer Лаптоп Aspire 5, 15.6'', Intel Core i5, QHD IPS, 512 GB SSD, 16 GB RAM, сив


  • Изключително многофункционалният лаптоп Acer Aspire 5 се поддържа от най-новите и мощни процесори и ви помага да извършвате множество задачи и команди безупречно. Освен това невероятната му видео карта ви гарантира повишена производителност, когато редактирате снимки и видеоклипове.
  • Насладете се на максимално охлаждане, благодарение на двойните вентилатори на лаптопа, които поддържат множество режими на охлаждане.
  • Acer Aspire 5 разполага с модерен изчистен и стилен дизайн, който ви гарантира, че ще работите със стил и удобство навсякъде и по всяко време.
  • Този лаптоп разполага с 15.6-инчов QHD (2560 x 1440) дисплей, който ви гарантира перфектни цветове и картина с точни и ярки тонове.
  • Неговият IPS панел ви гарантира перфектни визуализации, независимо от ъгъла под който гледате екрана. Освен това този лаптоп разполага с невероятните визуални подобрения и технологии на Acer за динамично оптимизиране на цветовете и зрителен комфорт.
  • Acer Aspire 5 разполага с технологията Acer Blue Light Shield, която регулира количеството синя светлина, която вашия екран излъчва, така че вашите очи да бъдат защитени максимално.
  • Технологията Acer Purified Voice може активно да заглушава фоновия шум и за двамата потребители, които комуникират, и е съвместим с външни слушалки и микрофони.

    Размер на екрана [инчове]:15.6
    Размер на екрана [cm]:39.62
    Резолюция на дисплея [dpi]:2560 x 1440
    RAM памет (тип):DDR5
    RAM памет (капацитет) [GB]:16
    Процесор (серия):Intel Core i5
    Процесор (модел):Intel Core i5-1335U
    Твърд диск (тип):SSD
    Твърд диск (капацитет) [GB]:512
    Видео карта (модел):Intel Iris Xe Graphics
    Оптично устройство:Не
    Тегло [kg]:1.75
    Операционна система:Linux
    Цвят:Сив
    Гаранция [месеци]:24
    USB 3.2 [брой]:1
    HDMI [брой]:1
    Кирилизация:Да

  • * Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

    * Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.