Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Софтуер Netsupport Manager V.12.5- за отдалечен достъп и управление на компютрина ниска цена с бърза доставка
по заявка

Софтуер Netsupport Manager V.12.5- за отдалечен достъп и управление на компютри

Продукт № 189159
Категория: Софтуер
Производител:
Наличност:С поръчка. Обадете се за срок!
Продуктът не е на склад!

3789.00 ЛВ
ОБАДЕТЕ СЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Netsupport Manager V.12.5- за отдалечен достъп и управление на компютри



NetSupport Manager  повече от 28 години  продължава да предоставя най-новите възможности за отдалечен достъп, поддръжка на компютри и управление на настолни системи. От настолен компютър, лаптоп, таблет или смартфон можете да наблюдавате няколко системи с един клик, да се включите дистанционно, да наблюдавате и анализирате  и дори да записвате или възпроизвеждате сесии. Когато е необходимо и  наблюдавайки софтуера и хардуера отдалечено - вие можете да вземате решения свързани с конфигуриране на отдалечени ПС и услуги и бързо разрешаване на проблемите.
Софтуерът NetSupport Manager e проектиран да  функционира във вашата LAN, WAN или интернет мрежа безопасно и без необходимост от защитна софтуерня или хардуерна стена.
 NetSupport Manager предоставя едно високоскоростно решение за отдалечено управление на  компютри - без да е необходимо  участието на  трети лица или ползването на други абонаментни разходи за поддръжка.
Освен традиционния начин за дистанционно управление от 1:1,  NetSupport Manager предлага и 1: към много устройства в реално време, както и споделяне на екрана на администратора с много потребители било за обучение, помощ, изпращане на файлове и др.

Това, което прави NetSupport Manager уникален, е неговият набор от помощни инструменти, които осигуряват максимална ефективност и най-важното - минималното ниво на прекъсване на системата и загуба на производителност-  правейки го по този начин перфектно средство за избор за всеки ИТ екип.


Основните функции включват:
Осъществяване на бърза и сигурна дистанционна връзка
Управление на няколко устройства едновременно
Отдалечена локализация на всяко устройство
Мултиплатформена поддръжка от Windows, Mac, iOS и Android за Windows, Android, Mac, Linux и устройства с Chrome OS.
Резюме на екрана с възможност за запис
Инструменти за управление на достъпа
Разпространение на файлове
Инвентаризация на софтуера/хардуера в реално време
Мобилен контрол в това число iOS и Android


С продадени лицензи към 16 млн потребители и PC-та- NetSupport Manager e най-стабилният и богат на инструменти софтуер за отдалечен достъп.
Можете да изтеглите, тествате и ползвате продукто 30 дни безплатно от този линк:

http://www.netsupportmanager.com/index.asp


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.