Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Софтуер Софтуер Microsoft Windows 11 Home x64 Английски език OEMна ниска цена с бърза доставка

Софтуер Софтуер Microsoft Windows 11 Home x64 Английски език OEM

Продукт № 336277
Категория: Софтуер
Производител:
Модел:
KW9-00632
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

254.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Софтуер Microsoft Windows 11 Home x64 Английски език OEM


Внеси баланс в работния плот: новата операционна система Windows 11 Home (64-bit EN) разполага с полезни инструменти, които могат да ти помогнат да оптимизираш пространството на екрана и увеличиш максимално производителността си. Windows 11 Home (64-bit EN) предоставя спокойно и творческо пространство, в което можеш да преследваш страстта си чрез ново изживяване. Представлява място за мислене, изразяване и създаване по естествен начин, от обновеното стартово меню до новите начини за свързване с любими хора, новини, игри и съдържание. Предоставяйки последните иновации в технологиите за докосване, стилус и глас, те доближава до хората и нещата, които обичаш!

ТИП ЛИЦЕНЗ:OEM
БРОЙ ПОТРЕБИТЕЛИ:1
ЕЗИК:Английски
ПРИЛОЖЕНИЕ:Home
ЛИЦЕНЗ:ОЕМ (продава се за лицензиране на нов компютър, съдържа инсталационен носител, лицензен стикер, не може да се прехвърля)



Гаранционен срок: 24 месеца


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.