Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Софтуер F-Secure SAFE 1Y-3U, E-dealна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Софтуер F-Secure SAFE 1Y-3U, E-deal

Продукт № 211569
Категория: Софтуер
Производител:
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
69.90 ЛВ
{{{

ЗАЩИТА ЗА КОМПЮТЪР, ЛАПТОП, ТЕЛЕФОН ИЛИ ТАБЛЕТ – В ЕДНО РЕШЕНИЕ

F-Secure SAFE е най-простото решение за защита на всички Ваши устройства (компютри, Mac-ове, смартфони, таблети). Изберете желания пакет, в зависимост от броя на устройствата, които искате да защитите. Винаги можете да добавяте нови мобилни устройства към текущия абонамент или можете да се прехвърляте лиценза от старо към ново устройство. Ако изгубите или откраднат Вашия смартфон или таблет, F-Secure SAFE ще ви помогне да го локализирате.

F-Secure SAFE защитава всички крайни точки от зловреден код, хакери и кражба на самоличност. С модула Parental Control, децата Ви са в безопасност, докато сърфират онлайн.

F-SECURE SAFE Е ПЪРВОКЛАСЕН ПРОДУКТ, КОЙТО ОСИГУРЯВА ЦЯЛОСТНА ЗАЩИТА ЗА ВСИЧКИ УСТРОЙСТВА (КОМПЮТРИ, MAC-ОВЕ, СМАРТФОНИ, ТАБЛЕТИ).

Решението F-Secure SAFE ще ви помогне да защитите всички Ваши устройства (компютри, Mac-ове, смартфони, таблети). Вашата информация е защитена, независимо от типа на устройството. F-Secure SAFE притежава уеб портал, през който можете да управлявате всички устройства. От него можете също така да групирате всички семейни устройства, да намерите изгубено или откраднато устройство или да изтриете важните си данни.

Инсталацията на решението F-Secure Internet Security сега е изключително бърза и лесна, дори и когато инсталирате на заразени машини, което го прави лесно средство за дезинфекциране на Вашия компютър.

Продуктът автоматично се опитва да дезинфекцира заразени файлове, които биват засечени по време на ръчно сканиране. Имате възможност и сами да изберете какви действия да бъдат предприети.

Модулът Banking Protection гарантира, че всички транзакции са сигурни и надеждни. Благодарение на него няма нужда да се притеснявате за времетраенето на сесиите за онлайн банкиране. Така Вие сте сигурни, че парите Ви остават в безопасност в личния Ви профил, избягвайки всякакви изненади.

Модулът Browsing Protection сега включва защита дори за криптирана HTTPS уеб страници. По този начин Вие можете да разглеждате Facebook, Gmail, Twitter или други HTTPS криптирани страници и все още да сте защитени от злонамерени връзки или неподходящо съдържание.

Сега можете да играете любимите си игри, без да се притеснявате, че Вашата антивирусна ще забави компютъра Ви. Профилът Game Mode позволява на компютъра да използва пълния си капацитет за игри и същевременно гарантира, че сте защитени.

Облачната защита, предлагана от F-Secure Corporation идентифицира чистите приложения и уеб сайтове като същевременно осигурява защита срещу зловреден код и уязвимости в интернет пространството.

Открива злонамерено съдържание и спам в имейл трафика (IMAP4, POP3 и SMTP) за да гарантира чиста и защитена електронната поща.

 

 

}}}
Гаранция: 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.