Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Принадлежност за смартфон Зарядно устройство Baseus USB към USB Type C 20W 3A Quick Charge 3.0 CCXJ-B01на ниска цена с бърза доставка

Принадлежност за смартфон Зарядно устройство Baseus USB към USB Type C 20W 3A Quick Charge 3.0 CCXJ-B01

Продукт № 356019
Категория: Принадлежности за смартфони
Производител:
Модел:
CCXJ-B01
Наличност:ДА
На склад в: София

29.20 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Технически характеристики:

Производител:Baseus
Тип:Компактно бързо зарядно устройство
Първи изход:USB тип C
Втори изход:USB тип A
Вход:AC 100-240V, 50/60 Hz, 0.7A Макс.
Изходен ток:
  • USB Type-C: 5V / 3A, 9V / 2A, 12 / 1.5A
  • USB тип A: 5V / 3A, 9V / 2.22A, 12V / 1.67A
Тегло:500 грама
Гаранция:24 месеца
Други:
  • Малък и удобен дизайн
  • Два USB конектора (C и A)
  • Поддръжка на бързо зареждане

 

Голяма гъвкавост
Зарядното устройство от Baseus ще ви позволи да се откажете от носенето на две зарядни устройства със себе си. Всичко това благодарение на специален дизайн. В горната част има два USB входа, като първият е тип C, а вторият е тип A. Благодарение на това решение можете да се откажете от две отделни зарядни и да го замените с едно, което определено е по-практично и заема по-малко място в чантата или раницата ви. Допълнително предимство на това решение е възможността за зареждане на две устройства едновременно, заемайки само един контакт.

Включено бързо зареждане
Грижиш ли се за времето, докато зареждаш устройствата си? Може да ви е полезно да знаете, че зарядното устройство поддържа бързи технологии, така че можете да заредите вашето оборудване за много кратко време. Освен това не един, а два едновременно - всичко това благодарение на двойния конектор в горната част на притурката.

Удобни размери и висока сигурност
Зарядното Baseus е изключително полезно устройство. Бързото зареждане е едно от основните му предимства. Разполага и с вграден чип, чиято основна задача е да гарантира, че устройствата не се презареждат. Малките и удобни размери на зарядното ще ви позволят винаги да го носите със себе си.


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.