Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Принадлежност за смартфон Зарядно устройство Baseus Super Pro USB-A към USB-C 30W CCSUPP-E01 - чернона ниска цена с бърза доставка

Принадлежност за смартфон Зарядно устройство Baseus Super Pro USB-A към USB-C 30W CCSUPP-E01 - черно

Продукт № 363535
Категория: Принадлежности за смартфони
Производител:
Модел:
CCSUPP-E01
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

43.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Зарядно устройство Baseus Super Pro USB-A към USB-C 30W CCSUPP-E01 - черно


  • Интелигентно зарядно устройство за стена с европейски конектор и поддръжка на множество технологии за бързо зареждане с 2 порта: USB Type C и USB. Перфектен за зареждане на мобилни устройства като смартфони, таблети или дори лаптопи.
  • Бързо зареждане - Аксесоарът поддържа всички най-популярни технологии за бързо зареждане - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) и Quick Charge (QC 3.0)
  • Подходящо за лаптопи - PD технологията ви позволява да зареждате не само смартфони, но и лаптопи, оборудвани с USB Type C порт. С правилния кабел, адаптерът осигурява скорост на зареждане, сравнима с класическо захранване.
  • 2 устройства едновременно - 2 порта, които ви позволяват да се свържете и по този начин да подновите енергията на 2 устройства едновременно! Не е нужно да чакате първият хардуер да завърши зареждането, за да свържете втория.
  • Висококачествени материали - Изработен от комбинация от огнеупорни и издръжливи материали: PC и ABS. Устойчив на падане и прекомерно нагряване.
  • Интелигентен чип - Аксесоарът разполага с интелигентна система за управление, която настройва оптималното напрежение спрямо конкретното оборудване. Вашето устройство ще получи точно толкова ток, колкото е необходимо, за да се възстанови за възможно най-кратко време, без риск от повреда на батерията.
  • Няколко нива на защита - Освен всичко друго, срещу презареждане, прегряване и късо съединение. Пълна защита както на аксесоара, така и на зарежданите устройства.
  • Енергоспестяващо - Когато вашето оборудване е напълно заредено, зарядното устройство автоматично ще се изключи, като по този начин се грижи за батерията на зарежданото устройство и спестява енергия.
  • Широк диапазон на захранващо напрежение - диапазонът на напрежението от 100 - 240V позволява безпроблемно използване на адаптера по целия свят. С подходящия адаптер можете да го вземете на всяко пътуване!
Производител:BASEUS
EAN Code:6953156206342
Гаранция:24 месеца
Цвят:Черен
Захранване:100-240V
Интерфейс и портове:
  • 1 x USB-C PD
  • USB-A
USB за зареждане:Да
Мощност:30 W
Универсални:Да
 
 

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.