Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Принадлежност за смартфон Зарядно устройство Baseus GaN5 Ultra 2x USB-C + USB, 65W + кабел 1м - Сивна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Принадлежност за смартфон Зарядно устройство Baseus GaN5 Ultra 2x USB-C + USB, 65W + кабел 1м - Сив

Продукт № 407432
Категория: Принадлежности за смартфони
Производител:
Модел:
P10110812827-Z1
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

72.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Зарядно устройство Baseus GaN5 Ultra 2x USB-C + USB, 65W + кабел 1м - Сив


  • Мрежовото зарядно устройство Baseus GaN5 Pro е устройство, което ще ви позволи да зареждате няколко устройства наведнъж и което можете да вземете със себе си навсякъде. Оборудвано е с 2 USB-C порта и един USB порт, така че можете удобно да зареждате своя телефон, таблет, лаптоп или дори игрова конзола. 
  • Подобрената GaN5 технология увеличава скоростта на зареждане на вашите устройства с до 16,67%! Продуктът Baseus поддържа протоколи за бързо зареждане PD3.0, QC3.0, SCP, AFC и PPS. С мрежовото зарядно устройство Baseus GaN5 Pro ще заредите батерията на вашия iPhone 14 до 50% за 30 минути. Същото време е достатъчно, за да доведе нивото на заряд на батерията на вашия MacBook Air до 39%. Зарядното поддържа и технологията за бързо зареждане на Samsung (45W). Можете да зареждате до 3 устройства едновременно, а технологията BPS II отговаря за интелигентното разпределение на мощността между зарежданите устройства и тяхната безопасност.
  • Не е нужно да се притеснявате за безопасността на вашите устройства, защото мрежовото зарядно устройство Baseus осигурява многостепенна защита - включително пренапрежение, свръхток, презареждане, смущения, понижено напрежение и късо съединение. Температурният сензор BCT повишава ефективността на охлаждане с 13% и ефективно предпазва от прегряване, осигурявайки спад на температурата от 10°C. Надеждното качество на продукта Baseus е доказано от множество сертификати.
  • Зарядното с марка Baseus е изработено от меки и щадящи кожата материали, което го прави приятно на допир. Размерите на зарядното устройство са намалени с 55,7%. За сметка на това теглото на устройството е по-леко с 41,7%. В резултат на това дължината на зарядното устройство Baseus е само 98 mm - нов рекорд, когато става дума за размер и тегло на продукта. Такива промени станаха възможни благодарение на подобрената GaN5 технология. Зарядното устройство остава стабилно на място, когато е свързано към източник на захранване. Син индикатор ще ви информира за работата на устройството. Освен това част от комплекта е USB-C/USB-C кабел (100 W). 
  • Мрежовото зарядно устройство Baseus може лесно да се транспортира благодарение на малкия си размер и леко тегло. Можете дори да го вземете със самолет, тъй като неговата AC мощност от 100 до 240 V отговаря на международните стандарти на авиокомпаниите. Зарядното устройство Baseus е идеалният спътник за вашите любими устройства!
Производител:BASEUS
Захранване100-240V
Интерфейс и портове:2x USB Type-C порта
Метод на захранванеAC
Подходящ за лаптоп: Да
Мощност65W
Дължина на кабела1 м.
Smart ChipДа
УниверсалниДа
Размери (Ш x Д x В):98 x 36.3 x 32 мм
Цвят:Черен
Гаранция:24 месеца
 

 

 

 


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.