Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Принадлежност за смартфон Универсално мини зарядно Baseus GaN5 бързо зареждане 30W CCGN070401 - чернона ниска цена с бърза доставка

Принадлежност за смартфон Универсално мини зарядно Baseus GaN5 бързо зареждане 30W CCGN070401 - черно

Продукт № 378183
Категория: Принадлежности за смартфони
Производител:
Модел:
CCGN070401
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

40.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Универсално мини зарядно Baseus GaN5 бързо зареждане 30W CCGN070401 - черно


  • Търсите надеждно зарядно устройство, което бързо ще зареди вашето оборудване, но няма да заема много място в чантата или куфара ви? Мини зарядното Baseus ще бъде идеално за вас! Благодарение на компактния му размер, можете да го носите винаги със себе си. Освен това не е нужно да се притеснявате за безопасността на вашето оборудване. Устройството Baseus е оборудвано с редица функции за безопасност, благодарение на които ви е гарантирано безопасно зареждане.
  • Мрежовото мини зарядно Baseus е оборудвано с GaN технология, което го прави удобно за използване. Въпреки че компактният му размер може да ви изненада, не се заблуждавайте. Въпреки малкия си размер, това зарядно крие истинска мощност. С 30 вата, той е в състояние да зареди телефона ви до 57% само за 30 минути. Това е идеалното решение за тези, които ценят ефективността и практичността. Това зарядно устройство е доказателство, че голяма мощност може да се побере в малък пакет.
  • Зарядното устройство Baseus ще предпази вашите устройства. Специално разработената BCT технология за контрол на температурата гарантира спад на температурата до 10% в сравнение с обикновените зарядни устройства. Благодарение на това защитава още по-добре свързаното оборудване и им осигурява пълна защита.
  • Често ли зареждате устройствата си през нощта? С Baseus можете да го направите без притеснение! Мини зарядното устройство интелигентно разпознава оставащата мощност на вашето оборудване и автоматично превключва към резервно зареждане. Това ще ви помогне да избегнете презареждане, защитавайки телефона ви през нощта!
  • Мрежовото зарядно устройство Baseus не само осигурява изключителна мощност, но и осигурява несравнима безопасност за вашето устройство. Защитата от свръхмощност или пренапрежение гарантира стабилност на захранването, докато защитата срещу смущения гарантира чисто и непрекъснато зареждане. В допълнение, той е оборудван с редица функции за безопасност, които предпазват вашето устройство и зарядно устройство от повреда. Без съмнение зарядното устройство Baseus има всичко необходимо за безопасно и ефективно зареждане.
ПроизводителBASEUS
ЦвятЧерен
МощностДо 30W
Захранване100-240V
Интерфейс и портове1 x USB Type C
Метод на захранванеAC
Размери (Ш x Д)34 × 28  мм.
МатериалПластмаса
ВходAC 100-240 V ~ 50/60 Hz 0.8 A макс.
Изход
  • Тип-C 5 V = 3 A
  • 9 V = 3 A
  • 12 V = 2 A
  • 15 V = 2 A
  • 20 V = 1.5 A макс.
Тегло41 гр.
Гаранция24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.