Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Принадлежност за смартфон Стойка за телефон Baseus Halo с 15W индуктивно зарядно за безжично зарежданена ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Принадлежност за смартфон Стойка за телефон Baseus Halo с 15W индуктивно зарядно за безжично зареждане

Продукт № 378544
Категория: Принадлежности за смартфони
Производител:
Модел:
SUDD000001
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

75.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Стойка за телефон Baseus Halo с 15W индуктивно зарядно за безжично зареждане


  • Оборудвайте се с устройство, което ще ви позволи бързо да попълните мощността на вашия смартфон, докато пътувате в колата. Стойката Baseus Halo предлага индуктивно зареждане с до 15 W мощност. Отличава се със стабилен, визуално привлекателен дизайн с RGB подсветка. Съвместим е със смартфони с диагонал на екрана между 5.4" и 6.7".
  • Зарядното устройство осигурява индуктивно зареждане с до 15W мощност. Това ще попълни 100% от вашия смартфон Huawei P40 Pro за 2 часа и 50 минути или вашия iPhone 12 за 3 часа. Нещо повече, не е необходимо да вадите телефона си от калъфа, тъй като максималният обхват на индукция достига 8 мм
  • Продуктът има много стабилен монтаж на вентилационния отвор. Той също така използва механизъм за автоматично заключване на катарамата, който се превръща в сигурна позиция за вашия телефон - дори при силни удари. Всичко, което трябва да направите, е да поставите устройството си в поставката и да натиснете бутона, за да го закрепите.
  • Поставката се отличава с огледална структура, която изглежда изключително модерна. Нещо повече, динамичните RGB светлинни ефекти подобряват визуалната привлекателност на устройството. В резултат на това ще се впише перфектно в интериора на вашия автомобил.
  • Използвайки стойката, можете да сте спокойни за вашия смартфон. прекратяване на зареждането при достигане на 100% от енергията, както и интелигентно регулиране на скоростта на този процес към свързания телефон.
ПроизводителBASEUS
МоделSUDD000001
Интерфейс и портове:1 x USB Type C
Размери (Ш x Д x В)75 х 115 х 115 мм.
Цвят:Черен
Мощност15W
ПодсветкаRGB
Материал 
  • ABS
  • PMMA
  • Силикон
Място на монтажРешетка за изпускане на въздух
Съвместими размери на смартфони5.4 - 6.7"
Регулиране60 - 90 мм.
Гаранция24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.