Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Принадлежност за смартфон Стойка за кола Baseus UltraControl Lite Series C40351700111-00 - чернана ниска цена с бърза доставка

Принадлежност за смартфон Стойка за кола Baseus UltraControl Lite Series C40351700111-00 - черна

Продукт № 403022
Категория: Принадлежности за смартфони
Производител:
Модел:
C40351700111-00
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

27.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Стойка за кола Baseus UltraControl Lite Series C40351700111-00 - черна


Когато използвате навигация, уверете се, че телефонът ви е защитен. Стойката за кола Baseus UltraControl е отличен продукт със солиден дизайн, с който всяко пътуване води право до дестинацията. Автоматичните закопчалки, нано вендузата и възможността за регулиране правят монтажа лесен за използване и със сигурност няма да ви подведе.

Автоматичните катарами са отговорни за сигурен и стабилен захват. Поставяйки телефона си в държача, не е нужно да се притеснявате за нищо - рамената моментално ще започнат да се затварят, регулирайки силата на държача спрямо размера на вашия телефон, като по този начин осигурявате широка съвместимост с телефони 5.7-7.2".

Система с двойно налягане в вендузата за монтаж гарантира, че веднъж монтирана, стойката остава на място независимо от условията. Прикрепете го към предното стъкло или пилотската кабина и се насладете на неограничена навигация.

Обмисленият дизайн и висококачествените компоненти правят стойката надеждна за всяко пътуване. Плавната му работа позволява работа с една ръка, така че няма да се разсейвате, докато шофирате. Нещо повече, силиконовото покритие на дръжката ще предпази телефона ви от надраскване.

Подвижният дизайн ви позволява да позиционирате телефона си под правилния ъгъл. Можете да регулирате височината в рамките на 110°, така че вашето устройство със сигурност няма да пречи на видимостта ви, докато шофирате. В допълнение, можете да регулирате позицията на вашето устройство в рамките на 360° и да го използвате, както ви е удобно!

Производител:BASEUS
Съвместимост:5.7 - 7.2"
Тегло:140 гр.
Цвят:Черен
Гаранция:24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.