Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Принадлежност за смартфон Baseus Qualcomm Quick Charge 5 USB, 2x USB-C, 160W TZCCZM-0G - сивона ниска цена с бърза доставка

Принадлежност за смартфон Baseus Qualcomm Quick Charge 5 USB, 2x USB-C, 160W TZCCZM-0G - сиво

Продукт № 406392
Категория: Принадлежности за смартфони
Производител:
Модел:
TZCCZM-0G
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

94.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Baseus Qualcomm Quick Charge 5 USB, 2x USB-C, 160W TZCCZM-0G - сиво


  • Нуждаете се от зарядно за кола, което се отличава с висока мощност и ще попълни енергията на много устройства за кратко време? Baseus Qualcomm е точно за вас! Предлага 2 USB-C порта и един USB порт. Поддържа технологията Quick Charge 5 и има тройна защита срещу късо съединение, претоварване и прегряване.
  • Baseus Qualcomm ще ви даде възможност да зареждате до 3 устройства едновременно. Можете лесно да свържете например своя смартфон, лаптоп и таблет. Зарядното устройство предлага 2 USB-C порта и 1 USB порт. Заложете на доказани решения, които ще повишат комфорта ви и ще ви позволят да зареждате по време на пътуване.
  • Портът Type-C1 предлага светкавично бързо зареждане в стандарта Quick Charge 5, което ви позволява например да заредите 50% от батерията на своя iPhone Pro Max за 30 минути или да заредите напълно своя MateBook X Pro за 153 минути.
  • Дизайнът на устройството, заедно с използването на най-новите технологии, поддържа пълна безопасност при употреба. Ефективна система за разсейване на топлината (SGT MOSFET) се грижи за оптималната температура, докато тройната защита срещу късо съединение, прегряване и претоварване допълнително помага за защита на вашето оборудване.
Производител:BASEUS
Интерфейс и портове:
  • 2x USB-Type C
  • USB-A
Захранване:DC 12-24V 18A Макс
Размери:43 х 77 мм
Подходящ за лаптоп:Да
Цвят:Сив
Гаранция24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.