Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Геймърски слушалки HyperX Cloud III, Микрофон, Чернона ниска цена с бърза доставка

Геймърски слушалки HyperX Cloud III, Микрофон, Черно

Продукт № 374865
Категория: Слушалки
Производител:
Модел:
727A8AA
Геймърски:ДА
С микрофон:ДА
Цвят:Черен 
Тип свързване:С кабел 
Дизайн:Over-Ear - покриващи ухо 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

225.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Геймърски слушалки HyperX Cloud III, Микрофон, Черно


  • HyperX Cloud III са еволюционната стъпка на нашите легендарни Cloud II, които са известни със своя комфорт, качество на звука и издръжливост. С отличителната елегантна мемори пяна на HyperX в лентата за глава и наушниците те осигуряват комфортно прилягане, подходящо за продължителни гейминг сесии. Те също така са снабдени с нови, пренастроени 53 мм възбудители, които са наклонени за оптимално слушателско изживяване. Подобреният 10 мм микрофон записва кристално ясни гласови разговори в игра и повиквания. Опростени контроли на едно от телата на слушалките ви позволяват бърз, директен достъп за заглушаване на микрофона или регулиране на силата на аудиото. LED индикаторът за заглушаване на микрофона ясно показва кога сте заглушени. Съвместими с компютър, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch, Mac и мобилни устройства. Изпитайте превъзходен комфорт и звук на любимите си платформи.
  • Комфортът е в ДНК на Cloud III. Отличителната мемори пяна на HyperX в лентата за глава и наушниците, обвита от мека, първокласна изкуствена кожа, осигурява елегантно, комфортно прилягане във всяка ситуация.
  • Наклонените 53 мм възбудители са настроени от звуковите инженери на HyperX, за да осигурят оптималното слушателско изживяване, което акцентира върху динамичните звуци в гейминга.
  • Записва висококачествено аудио за ясни гласови съобщения и повиквания. Микрофонът е шумопотискащ и разполага с вградена мрежа за намаляване на смущаващите звуци. Той също така и снабден с LED индикатор за заглушаване на микрофона, който ви показва кога сте заглушени.
Производител:HyperX
Модел:727A8AA
EAN Code:197029008220
Тип аксесоар:Gaming
Технология:С кабел
Интерфейс:
  • 3.5 мм. жак
  • USB
  • USB-C
Дължина на кабела:
  • 1.2 м.
  • 1.3 м.
Честотен диапазон на слушалките:10 - 21000 Hz
Съпротивление на слушалките:64Ω
Диаметър високоговорител:53 мм.
Микрофон:Да
Приложение:Gaming
Съвместимост:PC
Цвят:Черен
Гаранция:24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.