Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Озвучителна система NGS Тонколона Wild Ska 1, с Bluetooth, 300Wна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Озвучителна система NGS Тонколона Wild Ska 1, с Bluetooth, 300W

Продукт № 255173
Категория: Озвучителни системи
Производител:
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
456.25 ЛВ

NGS Тонколона Wild Ska 1, с Bluetooth, 300W



NGS Wild Ska 1 е мощна и преносима тонколона, съвместима с Bluetooth технологията и TWS. Модерен дизайн, 300 W пикова мощност, 2 х 8'' басов високоговорител, 2 х 3'' високоговорител и предлага до 7 часа производителност.

Вие решавате как
Тонколоната е съвместима с Bluetooth 4.2 + EDR технология, USB порт, Micro SD, Aux Input и можете да сдвоите две устройства от семейството на Ska едновременно и да увеличите мощността на звука, благодарение на безжичната стерео технология! Неговият аудио изход ви позволява да свързвате последователно няколко устройства чрез 3.5 mm жак.

Светлини, музика!
Насладете се на неповторима парти среда с вградените многоцветни LED светлини. Светлините се синхронизират в ритъма на любимите ви песни, като ще може да коригирате един от трите цвята или дори да ги изключите от бутона, разположен на задната страна, или с дистанционното управление.

Преносима и самодостатъчна
NGS Wild Ska 1 разполага с 12V 4.5A (4500 mAh) вградена батерия, която ще ви позволи да се наслаждавате на музиката в продължение на 7 часа при 70% мощност на звука. Модерният и компактен дизайн включва 2 дръжки от всяка страна, включва също колелца за удобен пренос.

Караоке или китара?
Тонколоната включва един вход за микрофон и функция караоке, която след като бъде активирана намалява звука на музиката. Разполага и вход за включване на електрическа китара.

Време е за парти!
Тонколоната включва функция за записване на входния сигнал за микрофон или китара, на USB или Micro SD памет, свързана към нея.
Сам или в група?
В зависимост от различните видове музика, която искате да възпроизвеждате, може да изберете 6 различни режима: нормален, рок, джаз, класически, кънтри и поп.

Функцията Mega Bass ще ви позволи да се насладите на мощен бас до невероятно ниво.

Уникална, компактна и практична
NGS Wild Ska 1 се отличава с лекота и удобство при употреба. Може да се възползвате от включеното дистанционно управление и да регулирате силата на звука или включвате и изключвате ръчно от самата система. Оборудвана е с отделни контроли за силата на звука на микрофона и китарата.

LED екранът осигурява бърз и лесен достъп до управляватето на тонколоната, както и информация като: режим, време за възпроизвеждане, възпроизвеждане на номер на песен и т.н.

  • Може да видите декларацията за съответствие тук.

    Тип:Стерео
    Максимална мощност [W]:300
    Bluetooth:Да
    Дистанционно управление:Да
    Изход за слушалки:Да
    Слот за USB:Да
    Слот за SD карта:Да
    Вграден микрофон:Да
    Гаранция [месеци]:24

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.