Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Озвучителна система Blaupunkt Тонколона PS10DB, караоке, с Bluetooth, FM радио, USB-SD-AUX, 800 W, с 2 бежични микрофонана ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Озвучителна система Blaupunkt Тонколона PS10DB, караоке, с Bluetooth, FM радио, USB-SD-AUX, 800 W, с 2 бежични микрофона

Продукт № 370093
Категория: Озвучителни системи
Производител:
Модел:
PS10DB
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

699.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Blaupunkt Тонколона PS10DB, караоке, с Bluetooth, FM радио, USB-SD-AUX, 800 W, с 2 бежични микрофона


  • Най-модерната технология означава, че възпроизвеждането на звук е още по-лесно, благодарение на безжичните парти високоговорители, които са функционални, преносими и достатъчно мощни, за да накарат стените да треперят!
  • Новата захранваща аудио система Blaupunkt PS10DB е идеалното решение за осигуряване на подходящ обем на звука от различни налични източници. Устройството е оборудвано с Bluetooth модул, който дава възможност за слушане на любима музика, записана в паметта на смартфони, таблети или компютри, ако те са свързани към интернет.
  • Можете да възпроизвеждате музика от радиостанции, налични в мрежата и от безброй музикални услуги.
  • Колонката има слот за SD карти и USB порт. При свързване към всяко устройство с памет с капацитет до 32 GB, можете да възпроизвеждате аудио файлове във формати MP3 и VMA.
  • AUX портът, разположен в горния панел на устройството, дава допълнителна възможност за свързване на много други източници на звук като MP3 плейъри, музикални миксери и DJ конзоли.
  • PS10DB има вградено FM радио с предварително зададени 40 станции, което гарантира, че можете да слушате наличните любими радиостанции, без да е необходимо да ги настройвате.
  • Новата аудио система в портфолиото на марката включва и усилвател, който генерира невероятна пикова мощност от 1200 вата, поради което може да се използва дори за доста големи партита.
  • Оптималното регулиране на звука е възможно благодарение на вградения еквалайзер с шест налични режима: Rock, Jazz, Classic, Flat, Pop и Country. Работата с високоговорителя е още по-лесна с дистанционното управление.
  • Друга важна характеристика на PS10DB е функцията караоке, с включени два безжични микрофона. Просто ги включете, регулирайте тона и качеството на звука с контролите за сила на звука, ниско- и високочестотни звуци и ехо – и сте готови да пеете!
  • LED дисплеят, разположен в горната предна част на устройството, предлага допълнителни специални ефекти – диско LED светлини в осем различни режима.
  • Оборудването работи със захранване и вградена батерия, която се нуждае от зареждане след около 6 часа, което е достатъчно за възпроизвеждане на музика от 2 до 4 часа, в зависимост от нивото на звука. Нивото на заряд на батерията може да се провери с помощта на индикатор, видим на LED дисплея.
  • Устройството разполага с дръжки в горния панел и колелца, което го прави лесно и удобно за пренасяне.
  • PS10DB е многофункционално устройство – може да се използва като страхотна парти колонка, озвучителна система по време на фитнес класове, конференции и партита на открито. Също така е идеален за ежедневна употреба във всяка стая на тийнейджър.
Тип:Преносима
Честота:50 - 60 Hz
Максимална мощност:1200 W
Захранване:AC 100-240 V
Вградена батерия:18 V 4.5 Ah.
Материал:
  • Пластмаса
  • Метал
Цвят:Черен
Bluetooth:Да
Дистанционно управление:Да
Слот за USB:Да
Слот за SD карта:Да
FM радио:Да
Размери (Ш х В х Д):322 х 940 х 370 мм.
Капацитет на батерията:4 часове
Гаранция:24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.