Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

SD/флаш карта Карта памет Samsung PRO Ultimate, microSDXC, UHS-I, 128GB, Адаптерна ниска цена с бърза доставка

SD/флаш карта Карта памет Samsung PRO Ultimate, microSDXC, UHS-I, 128GB, Адаптер

Продукт № 401711
Категория: SD/флаш Карти
Производител:
Модел:
SFSAMMD128MYSA0
Тип:Micro SD 
Капацитет:128 GB
Гаранция:
120 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

54.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Карта памет Samsung PRO Ultimate, microSDXC, UHS-I, 128GB, Адаптер


  • PRO Ultimate UHS-I microSD картата е проектирана да ти помогне да достигнеш пълния си творчески потенциал. Благодарение на изключително бързата и надеждна производителност ще можеш безпроблемно да заснемаш 4K видеоклипове без забавяне на своя дрон или екшън камера, или с лекота да зареждаш и играеш най-натоварващите игри.
  • Увеличи своята производителност и креативност с последователни скорости на четене и запис до 200MB/s и 130MB/s. U3 и V30 скоростите улесняват заснемането на 4K UHD видео, а производителността A2 спомага за бързото зареждане и безпроблемната многозадачна работа дори при работа с приложения, изискващи висока производителност.
  • Колкото и богата да е колекцията ти от игри или общият брой на видеоклиповете, които си записал, с капацитети за съхранение от 128 GB до 512 GB* microSD картата PRO Ultimate трябва да съхранява всичките ти данни на сигурно място за бързо и лесно извличане, когато и където ти потрябват.
Производител:SAMSUNG
Модел:SFSAMMD128MYSA0
Тип памет:MicroSDXC
Клас:Class 10, U3
Капацитет:128 GB
Трансфер на данни - четене:200 MB/s
Трансфер на данни - запис:130 MB/s
Адаптер:SD
Гаранция:120 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.