Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Шкаф за техника - Rack Комуникационен шкаф 600x1000 мм, черен 42Uна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Шкаф за техника - Rack Комуникационен шкаф 600x1000 мм, черен 42U

Продукт № 198080
Категория: Шкафове за техника (Rack)
Производител:
Модел:
ELGP 42U 6010 BL 111
Отваряеми страници:Да 
Монтаж:Подов 
За категория оборудване:19 инча 
Врата:стъклена 
Дълбочина (мм):1000 мм
Ширина (мм):600 мм
Височина (U):42 U
Височина (мм):1996 мм
Цвят:Черен 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

1589.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Комуникационен шкаф 600x1000 мм, черен 42U


  • Мрежови шкафове за монтаж на 19" комуникационно оборудване. Шкафовете са с широчина 600 мм и дълбочина от 1000 мм. Височините им са съответно:
  • Посочените общи външни височини са без нивелиращите крачета. Шкафовете са черни на цвят и идват със стъклена предна врата и отваряеми странични и заден панел.
  • Серията Elegant IT rack предлага постоянно решение за управление на мрежови устройства и кабели. Уникалната, гъвкава и ефективна гама е идеалното решение за поддръжка на мрежови и сървърни приложения със своята заварена и издръжлива структура.
  • Мрежовите шкафове Elegant IT rack са предназначени за инсталиране на устройства за данни и телекомуникации и техните разпределителни системи. Използва се предимно за структурни мрежови кабелни системи в офис среда. Също така да се използва в компютърни зали и малки или големи центрове за данни. Много опции за врати, странични и задни панели, както и много различни аксесоари, правят използването на кутията много гъвкаво.
  • Свалящите се странични и задни панели позволяват удобен и лесен достъп до инсталираните устройства за поддръжка от всички страни на шкафа. За активно охлаждане е възможно да се инсталира допълнителен вентилаторен модул на покрива или 19-инчови вентилаторни модули за монтиране в багажник. Благодарение на плоската конструкция е възможно да се пренасят и на места с труден достъп, мазе или таван, в тесен вход или стълби.
  • Вертикалните монтажни релси са регулируеми по цялата дълбочина на шкафа и имат висока товароносимост с дебелина 1,5 мм Монтажните релси от копринен екран осигуряват възможност за отчитане на UMarking отгоре надолу и отдолу нагоре за лесна инсталация на устройството.
Комуникационен шкаф - Вид:Мрежови шкаф
Дълбочина1000 мм.
Товароносимост800 кг.
ЦвятЧерен
Клас на защитаIP 20
Широчина600 мм.
Вътрешна височина42 U (1870 мм.)
Обща височина1996 мм.

 

 

 


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.