Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Шкаф за техника - Rack 19", RACK - IP degree - IP 20, Cabinet capacity - 36U, RACK - width - 600 mmна ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Шкаф за техника - Rack 19", RACK - IP degree - IP 20, Cabinet capacity - 36U, RACK - width - 600 mm

Продукт № 176738
Категория: Шкафове за техника (Rack)
Производител:
Модел:
SRM36U61
Монтаж:Подов 
Отваряеми страници:Да 
За категория оборудване:19 инча 
Врата:метална перфорирана 
Дълбочина (мм):1000 мм
Ширина (мм):600 мм
Височина (U):36 U
Височина (мм):1777 мм
Цвят:Черен 
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

1769.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

19", RACK - IP degree - IP 20, Cabinet capacity - 36U, RACK - width - 600 mm


Сървърен рак / шкаф, използваема височина от 26 до 47U, 600 и 800 мм широчина, 1000 мм дълбочина, перфорирани врати


Сървърните шкафове на AsRack от серията Server mega са съвместими с почти всички 19” устройства на пазара, като Dell, Hewlett – Packard и IBM. Продуктовата гама включва разообразие от размери от 26U до 47U. Чрез перфорираните си врати сървърните шкафове на AsRack осигуряват необходимото охлаждане за оборудването, монтирано в тях. Сървърните ракове са TSE и ISO9001-2008 сертифицирани. Произвеждат се в два основни цвята - Ral 7035 (светло сиво) и Ral 9005 (черно). И двата цвята се нанасят с прахово боядисване. Продуктовата гама на сървърните шкафове са проектирани да обслужват постоянни инсталации, като също така са подходящи и за индустриални приложения.

Предна врата

Предната врата е проектирана да осигури сигурност на оборудването, инсталирано в шкафа, посредством заключващ механизъм. Също така осигурява нужното охлаждане чрез нейната перфорация. По желание на клиента е възможно монтирането на различни заключващи механизми.

Странични панели

Страничните панели могат да бъдат премахнати по желание. Също така е възможно да бъде закупен допълнителен кит за свързване на шкафове помежду им.

Задна врата
Задната врата е оборудвана със заключващ механизъм.

Основа
Основата на шкафа е специално проектирана за да осигури максимална товароносимост на шкафа. Към нея са включени два изтеглящи се механизма, които да осигурят баланс на шкафа и да редуцират риска от инциденти при монтаж на оборудване.

Разнообразен достъп на кабели
Сървърните шкафове предлагат разнообразен достъп на кабели, покрити с четки, с цел предотвратяване нараняването на сноповете кабел, както и осигуряване на защита от прах и инсекти.

Ъглови профили
Ъгловите профили на сървърните шкафове се състоят от  общо 24 точки на огъване с цел осигуряване на максмимална товароносимост.

C-шини
C-шините се използват да поддържат страниците на сървърния шкаф.

19 “ Монтажни шини
Монтажните шини са вертикални, като могат да се монтират по цялата дълбочина на шкафа, осигурявайки голяма товароносимост на монтираното оборудване.

Нивелиращи крачета
Нивелиращите крачета се предлагат като част от стандартното оборудване на сървърните шкафове Mega.

Покрив
Покрива на шкафа осигурява защита от потенциален достъп на вода, прах и други външни фактори. Той също така е проектиран да подпомогне вентилацията на шкафа.

Стандарти
• ISO9001-2008
• TSE : EN 61587-1 за механична структура
• Клас на защита: IP20 или IP55
• Обработка на повърхностите: Фосфатно покритие
• Боядисване: Електростатично прахово боядисване Ral7035 / Ral9005
• Товароностимост: 1200 kg



* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.