Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Проектор EPSON CO-W01 Projector 3LCD WXGA 3000lmна ниска цена с бърза доставка

Проектор EPSON CO-W01 Projector 3LCD WXGA 3000lm

Продукт № 336273
Категория: Проектори
Производител:
Модел:
V11HA86040
Наличност:ДА
На склад в: София

799.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

EPSON CO-W01 Projector 3LCD WXGA 3000lm

Пресъздайте удоволствието от големия екран с този висококачествен, дълготраен и многофункционален проектор за дома и офиса с разделителна способност WXGA. Това е проектор, на който цялото семейство може да се наслади – от гледане на филми до ярки презентации, този WXGA проектор има нужните инструменти. Няма нужда да се притеснявате за околното осветление, тъй като той генерира ярък и ясен екран с интензитет от 3 000 лумена и технология 3LCD. Транспортирането и настройката са лесни. Независимо дали гледате любим филм, или правите презентация, този проектор може да прожектира внушителен 378-инчов екран. Качеството също е чудесно с 3LCD технология, която може да направи екрана до три пъти по-ярък в сравнение с конкурентни продукти, благодарение на ярките и живи цветове. От семейството и приятелите до бизнес колегите и клиентите – този продукт ще привлече вниманието на всеки. Дори в ярки помещения този мощен, но достъпен WXGA проектор предоставя изключително ярка картина с наситени цветове и ясни детайли. Всичко става благодарение на технологията 3LCD, при която бяла и цветна светлина се излъчват с еднакво висок интензитет от 3 000 лумена. Това е проектор, създаден с мисълта за преносимост и лесна настройка. Благодарение на компактния дизайн лесно можете да пренесете устройството от едно помещение в друго и можете бързо да позиционирате картината с функцията за трапецовидна корекция. Също така имате лесен достъп до съдържание чрез HDMI вход.

Тип:3LCD

Картина

Разделителна способност:1280 x 800
Мащаб на картината:16:10
Яркост:3000 лумена

Изводи

VGA (D-sub):Не
DVI-I:Не
HDMI:Да
Композитно видео:Не
LAN:Не
USB:Да

Размери

Ширина:295 мм
Дълбочина:211 мм
Височина:87 мм
Тегло:2.40 кг

Още параметри

Консумация:270 Вт
Ниво на шум:38 dB
Дистанционно:Да
Живот на лампата:12000 часа

Гаранция : 2 години


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.