Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Продукт eBook четец POCKETBOOK Touch HD2 PB631-2, 6", SmartLight технология, червенна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Продукт eBook четец POCKETBOOK Touch HD2 PB631-2, 6", SmartLight технология, червен

Продукт № 189088
Категория: Други продукти
Производител:
Модел:
HD2 PB631-2
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
326.04 ЛВ

eBook четец POCKETBOOK Touch HD2 PB631-2, 6", SmartLight технология, червен


Електронна книга Pocketbook Touch HD2  PB631-2    
    
Заедно с перфектните характеристики на екрана и аудио функциите новият PocketBook Touch HD 2 предлага SMARTlight, за да осигури плавен баланс на осветлението за хармонично четене през деня и през нощта. Технологията SMARTlight предоставя по-всеобхватен подход за осигуряване на удобство и безопасност при четене. Двумерното регулиране позволява настройване не само  на яркостта, но и на температурата на цвета на предното осветление. 

Има два режима за настройка на SMARTlight. Автоматичният, който е зададен по подразбиране, работи в зависимост от времето на деня и взема предвид биоритъма на човека. Той предлага оптимален вариант на осветление: меко и топло за спокойно четене вечер или по-интензивно за по-активните часове на деня. По този начин SMARTlight непрекъснато осигурява най-хармоничните условия на осветяване за изключително удобство при четене. За тези, които биха желали сами да контролират настройките на предното осветление в съответствие със своите индивидуални предпочитания, има също и ръчен режим. 

Продуктът е снабден със сензорен екран с инфрачервена мултисензорна технология E Ink CartaTM, HD разделителна способност (1072 х 1448) и 300 DPI, които гарантират висок контраст и рязкост на страницата на електронната книга. 

Интегрираните аудио функции предлагат възможности за слушане на аудиокниги или да се разнообразявате с музика, докато четете. PocketBook Touch HD 2 поддържа mp3 формат и разполага със стандартен 3,5 mm аудио изход. С функцията Text-to-Speech, която преобразува текста в реч, електронният четец ще прочете на глас всеки текстов файл във всеки от поддържаните формати.

С вградените си услуги за Wi-Fi мрежа, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync и PocketBook Cloud зареждането на електронно съдържание в устройството става бързо и лесно, без нужда от свързване към компютър. Библиотеката на електронния четец съдържа 97 предварително инсталирани безплатни електронни книги на 14 езика, включително 7 на немски език и 8 на английски език. Четенето с предварително инсталираните речници Abbyy Lingvo® ще ви помогне да разширявате познанията си в чужди езици забавно и приятно.

 Дисплей: E Ink Carta™,300 dpi,1072x1448пиксела
Екран: стъкло
Сензорен екран: Инфрачервена (мултисензорна) технология
Подсветка: Да (Smartlight)
Брой нива на сивото: 16
Процесор:1Ghz
Памет:512Mb
Флаш памет:8 Gb обем памет, достъпен на потребителя, който може да варира
Слот за външна памет: micro SD до 32GB
Аудио изход: Да
Говорители: Не
G-сензор/акселерометър:Не
Интерфейс: micro USB
Поддържани формати за книги: EPUB DRM, EPUB, PDF DRM, PDF, FB2, FB2.ZIP, TXT, DJVU, HTM, HTML, DOC, DOCX, RTF, CHM, TCR, PRC (MOBI)
Поддържани формати за изображения:JPEG, BMP, PNG, TIFF
Аудио формати: MP3
Безжична комуникация:Wi-Fi 802.11 b/g/n
Text to speech: Да
Речници:     Речници ABBYY Lingvo® (24 езикови комбинации), английски език - немски език, Webster's Dictionary 1913
Преинсталиран софтуер:ReadRate, Dropbox, Send-to-PocketBook, PocketBook Sync, Book store (Книжарница), Library (Библиотека), Dictionary (Речник), Browser (Браузър), Audio player (Аудио плейър), Gallery (Галерия), Calculator (Калкулатор), Calendar (Календар), RSS News (Новини), Chess (Шах), Klondike, Scribble, Sudoku
Цвят:  червена
Размер:     113,5 x 175 x 9 mm
Тегло:180 г.
Батерия: Li-Ion,1500mAh, до 8000 стр.месечно



 



Гаранционен срок: 24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.