Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Продукт Paperblanks Чанта Natsu, текстилна, 380 х 380 mmна ниска цена с бърза доставка

Продукт Paperblanks Чанта Natsu, текстилна, 380 х 380 mm

Продукт № 405490
Категория: Други продукти
Производител:
Наличност:ДА
На склад в: София

30.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Paperblanks Чанта Natsu, текстилна, 380 х 380 mm


Сложните детайли с пролетно-летни цветя впечатляват в този дизайн, вдъхновен от японския художник художника Ватанабе Шико (1683-1755 г.), който рисува в уникалния стил Ринпа (и за когото се твърди, че е бил ронин!). Красиви златни акценти съставляват всяка сложна част от листата и цветята в тази богата и романтична композиция.
Ринпа е водеща историческа школа в японската живопис, създадена през XVII в. в Киото за рисуване върху паравани, ветрила, висящи свитъци и кимона. Дизайнът на корицата на този тефтер показва част от екран с различни видове цветя, за които се смята, че следват древния японски език на цветята, наречен ханакотоба. Цветята са били използвани за предаване на емоции и общуване със зрителя без използване на думи. Оригиналната творба е част от Музея за изкуство и археология „Ашмол“ в Университета на Оксфорд.

  • Текстилна чанта с вътрешен джоб с цип и брандиран етикет Paperblanks.
  • Размери: 38 х 38 х 9 cm.

    Отделения [брой]:1
    Материал:Памук
    Дължина [mm]:380
    Широчина [mm]:90
    Височина [mm]:380
    Дълга дръжка:Да

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.