Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Продукт Nescafé Dolce Gusto Кафе капсула Espresso Intenso, безкофеинова, 16 брояна ниска цена с бърза доставка

Продукт Nescafé Dolce Gusto Кафе капсула Espresso Intenso, безкофеинова, 16 броя

Продукт № 240885
Категория: Други продукти
Производител:
Наличност:ДА
На склад в: София

19.10 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+


NESCAFE® Dolce Gusto® – Модерното изкуство на кафето!

МАЙСТОРСКО СЪЧЕТАВАНЕ И СМЕСВАНЕ НА КАФЕ ЗЪРНАТА
Непрекъснато търсим нови възможности за иновация и реновация на нашите вкусове, като основен приоритет за нас остава тяхното високо качество. Чрез внимателно подбиране, смилане и изпичане на кафе зърната ние вдъхваме живот на нови и оригинални кафе творения. Благодарение на херметичното затваряне на кафето в капсулата можеш да се насладиш на богат аромат и вкус във всяка чаша! Представяш ли си?! Можеш да си приготвиш напитка като от любимата ти кафетерия!

СПЕЦИАЛНИ КАПСУЛИ СЪХРАНЯВАТ ВСИЧКИ АРОМАТИ И ВКУСОВЕ
Чрез новаторска технология и смарт дизайн нашите капсули сами контролират налягането, с което водата навлиза в тях. Независимо дали е необходимо високо налягане за интензивно еспресо или по-ниско за фина пяна на нежно лате макиато, резултатът е един - всяка NESCAFE® Dolce Gusto® напитка става точно такава, каквато трябва - възхитително ароматна и вкусна!

ВИНАГИ ПОДХОДЯЩОТО НАЛЯГАНЕ
Благодарение на нашите машини със система за високо налягане (до 15 бара) може да приготвиш превъзходни кафе и специални напитки.

ПОВЕЧЕ ОТ 20 РАЗНООБРАЗНИ ТВОРЕНИЯ
С NESCAFE® Dolce Gusto® можеш да се насладиш на над 20 вкуса висококачествени напитки. От дръзко Ristretto, интензивно Espresso, ароматно Lungo или Grande с плътно тяло до Cappuccino с много пяна и нежно Latte Macchiato, дори горещ шоколад, чай и студени напитки.

Тип:Кафе капсула
Кофеин:Безкофеиново
Вкус:Арабика и робуста
Вид опаковка:Кутия
Количество в опаковка [брой]:16

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.



е