Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Продукт Механична скала Levenhuk MS3на ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Продукт Механична скала Levenhuk MS3

Продукт № 352866
Категория: Други продукти
Производител:
Характеристики:Монтираща се скала за преместване на проби по оси X и Y. Разполага с координатни и нониусови скали
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

62.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Механична скала Levenhuk MS3

Монтираща се скала за преместване на проби по оси X и Y. Разполага с координатни и нониусови скали


Механичната скала Levenhuk MS3 е предназначена за удобно преместване на проби за микроскопи върху предметната маса по оси X (ляво-дясно) и Y (напред-назад). Също така е подходяща за определяне на координатите на областта на пробата, която искате да изследвате. С помощта на координатите ще можете бързо да се върнете в избраната по-рано област. Контролният бутон позволява коаксиално управление на всички движения. Всяка ос е съпътствана от допълнителна нониусова скала, която осигурява висока точност на измерванията.

Механичната скала Levenhuk MS3 е сменяема принадлежност, която е монтирана на мястото на държачите за образци върху фиксиращите щифтове в гнездата на предметната маса и се фиксира с винт. Монтажът на механичната скала отнема по-малко от минута.

Скалата е съвместима със следните микроскопи:

Монокулярен микроскоп Levenhuk 2S NG Монокулярен микроскоп Levenhuk 3S NG Монокулярен микроскоп Levenhuk 5S NG Монокулярен микроскоп Levenhuk 7S NG Микроскоп Levenhuk Rainbow 2L PLUS Orange (Портокал) Микроскоп Levenhuk Rainbow 50L PLUS Orange (Портокал)

Не се препоръчва монтаж на микроскопи, които имат пластмасов корпус, тъй като може да се получи повреждане на микроскопа.

Спецификации
Диапазон на движение по ос X, mm:0–57:Диапазон на движение по ос Y, mm:0–30:Стойност на делението на измервателната скала, mm:1:Разстояние между фиксиращите щифтове, mm:35±0,1:Разстояние между фиксиращите щифтове и винта на предметната маса, mm:17,5±0,1:Диаметър на фиксиращия щифт, mm:3:Размер на резбата на винта на предметната маса:M4:Материал на скалата:метал:Материал на дръжката:пластмаса
Марка:Levenhuk, Inc., USA
Гаранция, години:2
EAN:0643824208520
Размер на опаковката (Д x Ш x В), cm:12x11x2.5
Транспортно тегло, kg:0.13

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.