Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Оптично устройство Verbatim Записвачка за CD-DVD Slimline, USB-C, чернана ниска цена с бърза доставка

Оптично устройство Verbatim Записвачка за CD-DVD Slimline, USB-C, черна

Продукт № 372579
Категория: Оптични устройства
Производител:
Наличност:ДА
На склад в: София

104.90 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Verbatim Записвачка за CD/DVD Slimline, USB-C, черна

 

  • Все повече доставчици на преносими компютри избират да не слагат оптично устройство, за да достигнат тънък дизайн на лаптопите. Въпреки това CD и DVD дисковете все още са едни от най-често използваните видове носители, особено за архивиране на всички важни данни!
  • Външното тънко CD/DVD записващо устройство на Verbatim с USB-C връзка осигурява решението. Това компактно устройство е идеалното допълнение към вашия преносим компютър, ултрабук, нетбук или дори компютър. Използвайте го, за да инсталирате вашия софтуер или да създадете резервно копие. То е малко по-голямо от DVD и се захранва от USB, така че няма нужда от обемист захранващ адаптер!
  • Устройството се доставя със софтуера Nero Burn and Archive, който включва множество специални функции, включително DiscSpan, MediaHome и SecureDisc Technology, за да ви помогне успешно да организирате, записвате и архивирате вашите важни файлове.
  • Максимална скорост на четене: DVD: 8x / CDL 24x.
  • Максимална скорост на запис:
           - DVD+R/-R: 8x;
           - DVD+R/-R DL: 6x;
           - DVD-RW: 6x;
           - DVD+RW: 8x;
           - CD-R/RW: 24x.

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.