Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Охлаждане Комплект за монитиране Noctua NM-DD1 за охлаждане на процесори AMD AM5на ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Охлаждане Комплект за монитиране Noctua NM-DD1 за охлаждане на процесори AMD AM5

Продукт № 395379
Категория: Охлаждане аксесоари
Производител:
Модел:
NM-DD1
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

11.40 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Комплект за монитиране Noctua NM-DD1 за охлаждане на процесори AMD AM5


  • NM-DD1 е комплект за монтаж на разстояние, който дава възможност за използване на широка гама охладители за процесори Noctua на делидирани процесори AMD AM5. Премахването на вградения топлинен разпределител на процесора (delidding) и поставянето на радиатора директно върху матрицата позволява много по-ефективен пренос на топлина и по този начин може значително да понижи температурата на процесора, като типичното понижението е от порядъка на 10-15°C. Всички останали части, които са необходими за делидериране и директно охлаждане на матрицата - инструмент за делидериране, рамка за директно охлаждане на матрицата за защита на процесора и термо паста от течен метал трябва да бъдат закупени отделно.
  • Директното охлаждане на матрицата се извършва на собствен риск! Въпреки че висококачествените инструменти за отстраняване на дефекти и директните матрици като тези на der8auer са внимателно разработени, за да се сведе до минимум рискът от повреждане на процесора или други хардуерни компоненти, директното охлаждане на матриците винаги носи известен риск от повреждане на компонентите, например поради напукани ръбове на голите матрици на процесора или къси съединения от течния метал. Делидирането също така води до отпадане на гаранцията на процесорите. Следователно използването на NM-DD1 е строго на собствен риск на клиента и Noctua не може да носи отговорност за повреди, които могат да възникнат върху процесорите или други хардуерни компоненти при отстраняване на топлинния разпръсквач и използване на директно охлаждане на матрицата.
  • Зарадиу премахването на IHS, охладителят ще бъде позициониран с 3,7 мм по-ниско от преди. Моля, уверете се, че имате достатъчно разстояние (>3,7 мм) под топлинните тръби и ребрата на охладителя, преди да пристъпите към директно охлаждане на матрицата. По-специално, внимавайте за високи радиатори на дънната платка, а ако перките на радиатора са надвиснали над RAM паметта, също се уверете, че има достатъчно разстояние между перките и RAM паметта.
Производител:Noctua
Модел:NM-DD1
Съвместими сокети:AM5
Тип охлаждане:Въздух

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.