Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Офис стол RFG Ергономичен стол Artur W, черна седалка, черна облегалкана ниска цена с бърза доставка

Офис стол RFG Ергономичен стол Artur W, черна седалка, черна облегалка

Продукт № 379851
Категория: Офис столове
Производител:
Гаранция:
60 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

455.88 ЛВ
ПРОМОЦИЯ
405.00 лв
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

RFG Ергономичен стол Artur W, черна седалка, черна облегалка


Ако се чудите как да сте по-продуктивни и по-добри в работата, опитайте с изцяло нова работна атмосфера. Започнете със смяната на стария стол с чисто нов ергономичен стол ARTUR W, доставен специално от RFG! Получавате качество, стил и комфорт само с един продукт!

  • Облегалката е прецизно тапицирана с дамаска тип „меш“, която позволява на въздуха да циркулира свободно и предотвратява изпотяването и дискомфорта през горещите дни.
  • Седалката е проектирана с висококачествена пяна и текстилна дамаска, осигурявайки удобство, като същевременно се грижи тялото Ви да остане в правилна и продуктивна позиция.
  • Може би знаете, че височината на столът и дълбочината на седалката са едни от най-важните фактори за намаляване на напрежението в тялото. Когато височината е твърде ниска, се притискат бедрата и краката, което може да доведе до напрежение и болка в различни области. Този ергономичен стол Ви предлага функция за регулиране на височината и дълбочината, спрямо Вашия ръст и предпочитания, а благодарение на стабилната петлъчева основа ще останете мобилни през целия ден, като ще се движите свободно без дори да ставате от стола!
  • Елегантната оребрена черна рамка допълва цялостната визия на стола и го прави чудесен избор за работната среда.
  • Благодарение на регулируемата лумбална опора, столът поддържа долната извивка на гърба и запазва идеалната S-образна форма на гръбнака. Тя ще елиминира чувството на умора и болките в кръста и ще Ви даде възможност да се насладите максималното на всеки постигнат успех. Открийте перфектния ъгъл на облегалката и я заключете в най-удобната за Вас позиция! Естествената позиция на седене осигурява опора за бедрата и гръбнака, в следствие на което те стоят свободно и осигуряват свободното циркулиране на кръвта през цялото тяло. Когато искате да релаксирате, просто се отпуснете назад и се отдайте на заслужена почивка!
  • За повече комфорт по време на работа, столът има механизъм за люлеене, който ще елиминира напрежението в тялото и ще Ви осигури подвижност дори когато сте в седнало положение. Силата на люлеене е индивидуална и зависи от тежестта на седящия, а ако не сте привърженик на люлеещия се механизъм, можете да заключите позицията на стола, според предпочитанията си. Изберете една от четирите позиции за заключване и се насладете на удобство през целия ден!
  • Столът е проектиран със специални 3D подлакътници, за да осигури максимален комфорт и свобода на ръцете и раменете Ви. Те предлагат комбинация от 3 ценни ергономични характеристики. Лесно можете да регулирате височината, дълбочината, както и позицията на падовете. При по-продължителна работа на компютър трябва да помислите за тези важни функционалности и да намалите напрежението в ръцете си, като откриете перфектната позиция за тях.
  • Стабилната хромирана петлъчева основа осигурява стабилност през целия ден.
  • Цвят: черен.
  • Товароносимост: 150 kg.

    Цвят:Черен
    Материал на облегалката:Меш
    Материал на седалката:Дамаска
    Подлакътници:Да
    Тип подлакътник:3D
    Опора за глава:Не
    Лумбална опора:Да
    Широчина [mm]:660
    Дълбочина [mm]:660
    Височина на стола [mm]:1200-1285
    Максимално натоварване [kg]:150
    Гаранционен срок [години]:5

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.