Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Мултимедиен продукт Волан THRUSTMASTER T-GT II PACK (GT Волан + База)на ниска цена с бърза доставка
последни бройки

Мултимедиен продукт Волан THRUSTMASTER T-GT II PACK (GT Волан + База)

Продукт № 405728
Категория: Мултимедийни продукти
Производител:
Модел:
THRUST-RW-T-GT-II
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА (последни бройки)
На склад в: София

1309.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

Волан THRUSTMASTER T-GT II PACK (GT Волан + База)


Усъвършенстван благодарение на повече от 23 000 часа интензивна научноизследователска работа, T-GT II е проектиран така, че да издигне невероятното представяне на Force Feedback на своя предшественик (T-GT) до още по-големи висоти. С T-GT II геймърите на PlayStation 5, PlayStation 4 и PC могат да се насладят на високи нива на прецизност и издръжливост. Официално лицензиран както за PlayStation 5, така и за Gran Turismo, състезателният волан T-GT II предоставя ключови предимства и реалистични усещания в GT Sport благодарение на новаторски технологии, включително T-LIN, T-DCC и особено T-DFB (3D възприемане на Force Feedback ефекти).

  • Електронните компоненти са квалифицирани за автомобилната индустрия „AEC-Q&ldquo: допълнителна гаранция за качество за взискателни геймъри, от дълги тренировки до най-интензивните състезания.
  • Нови и подобрени предпазители, използвани във вътрешния механизъм на T-GT II, за безпрецедентна издръжливост и безопасност
  • Сертифицирани белгийски компоненти за автомобилната индустрия
  • Дизайн „T-GT II Edition“
Производител:THRUSTMASТER
Цвят:Черен
Тип продукт:Геймърски волан
Технология:С кабел
Съвместимост:
  • PC
  • PlayStation 4
  • PlayStation 5
Захранване:USB
Вибрации:Да
Интефейс:1 x USB
Размери:525 x 380 x 310 мм.
Гаранция:24 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.