Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Мултимедиен продукт 4k wireless presentation system iqshare wp40на ниска цена с бърза доставка

Мултимедиен продукт 4k wireless presentation system iqshare wp40

Продукт № 317796
Категория: Мултимедийни продукти
Производител:
Модел:
IQShare WP40
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ДА
На склад в: София

1019.00 ЛВ
В кошницатa има:
0
 бр. 
+

4k wireless presentation system iqshare wp40


IQShare WP40 е безжична презентационна система, която позволява споделяне на 4K мултимедийно съдържание в реално време на разстояние до 35 метра. Подходяща е за всякакъв вид презентационни и конферентни зали. Разполага със собствена персонализирана операционна система базирана на Android 9.0, която поддържа опции на бяла дъска и други интерактивни функции. Работи с всякакви устройства с операционни с-ми Windows 7/8/10/11, Mac OS, Chrome OS, Android, Linux, както и с мобилни устройства с Android и iOS.

Споделяйте съдържание през всякакви устройства

Споделянето на съдържание през лаптоп може да стане чрез софтуерен клиент или чрез IQShare бутон, докато смартфоните и таблетите се свързват чрез мобилно приложение или дублиране на екрана. Не е необходимо да инсталирате приложения на трети страни на личното си устройство. Лесно стартирайте дублиране на екрана чрез Airplay, Chromecast и Miracast.

:
:

Проектор, телевизор, екран, сензорен дисплей

Без значение дали има проектор, телевизор или сензорен екран във вашата заседателна зала, стига дисплеят да е с HDMI вход, просто включете и пуснете, за да станете безжични. IQShare WP40 поддържа 35m разстояние на предаване, което може да се използва за всякакъв размер конферентни зали.

Двупосочно споделяне на екрана

Споделяйте безжично съдържанието на екрана на вашето лично устройство към дисплея в офиса, а останалата част от екипа може да вижда както от дисплея в офиса, така и от собствените си устройства.

:
:Отдалечено споделяне на екрана от различни мрежи

Споделяйте дистанционно съдържанието на екрана на вашето лично мобилно устройство на голям екран от различни мрежовите сегменти. Това означава, че можете да си сътрудничите на различни места без изискване за една и съща LAN мрежа.

Едновременно споделяне от няколко потребителя на един екран

Множеството разделени екрани правят възможно споделянето на различни идеи на един дисплей едновременно. Дайте на групата свят, пълен с креативност, който стимулира екипна дискусия.
 

Повече от 32 потребители могат да бъдат свързани едновременно
Максимално 8 свързани бутона
Показва се екран, разделен на 4

:
​:Максимална видимост чрез излъчване на няколко дисплея

С множество дисплеи в една стая, свързвайки всеки един от тях съответно с кутия IQShare и правейки ги като една група, те ще могат да получават едно и също съдържание безжично по едно и също време.

1. От едно устройство до множество дисплеи

2. От един дисплей към други дисплеи

Разширен екран и замръзнал екран

Разширен екран

Потребителят може да настрои офис дисплея като разширен екран и директно да плъзне съдържанието на презентацията на големия екран, без да излага останалата част от работния си плот на своя компютър.

Замразяване на екрана

Няма нужда да прекъсвате споделянето на екрана, когато искате да се справите с някои лични неща на вашето устройство, просто замразете съдържанието, което се споделя на големия екран.

:


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.