Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Монитор BenQ SW321Cна ниска цена с бърза доставка
по заявка

Монитор BenQ SW321C

Продукт № 225064
Категория: Монитори
Производител:
Модел:
SW321C
Размер в инчове:32 инча
Цвят:Черен 
Display Port вход:ДА
DVI вход:НЕ
HDMI вход:ДА
D-SUB / VGA вход:НЕ
Честота на опресняване:60 Hz
Време за реакция:5 ms
Яркост:250 cd/m2
Вид панел:IPS 
Формат на картината:16:9 
Разделителна способност:3840 x 2160 UHD 4K 
Гаранция:
36 месеца
Наличност:С поръчка. Обадете се за срок!
Продуктът не е на склад!

4219.00 ЛВ
ОБАДЕТЕ СЕ ЗА НАЛИЧНОСТ

Изживейте момента с изключителни цветове

Вижте истинските цветове на природата! BenQ SW321C отговаря на високите цветови стандарти, като покрива 99% от Adobe RGB, 100% от sRGB/Rec. 709 и 95% от DCI-P3/Display P3 цветовите пространства, в резултат на което имате по-реалистични цветове, при възпроизвеждането на природни фотографии.

16-bit look up table (LUT) подобрява RGB цветното съчетание, за безупречно възпроизвеждане на цветовете, докато Delta E ≤ 2 предлага най-истинското показване на оригиналното изображение, в двете Adobe RGB и sRGB цветови пространства.

Във всяка производствена линия, BenQ използва добре подготвен инструмент, за да гарантира, че мониторите от различни производствени линии ще възпроизвеждат цветовете по един и същи начин. Фотографите ще виждат един цвят, когато работят с два монитора.

BenQ SW321C предлага прецизна точност на цветовете, още с първото си пускане, което гарантира, че потребителите ще могат да се насладят на най-точно цветово представяне.

SW321C поддържа водещия в света софтуер за видео калибриране CalMAN и LightSpace, и по този начин получава софтуер за достъп, за да коригира 3D LUT, на дисплея, гарантирайки точност и постоянство на изображенията, на всички нива.

"Paper color sync" е собствена технология на BenQ, която симулира отпечатаното изображение на екрана на монитора. Можете да редактирате снимки с ефективност и увереност, с този спестяващ време процес, само като изберете цветовата гама, модела на принтера и типа хартия, за да получите визуализация. Нещо повече, SW321C приема панел, който намалява ефективно отразената светлина и отблясъците на екрана, предлагайки визуализация, която е вярна на това, което ще видите на хартията.



Гаранционен срок: 36 месеца

* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.