Разположение на магазина МАГАЗИН
shopping-cart КОШНИЦА

Кошницата е празна!

Мишка Mouse Logitech B330 Silent Plus Wireless, Blackна ниска цена с бърза доставка
изчерпан

Мишка Mouse Logitech B330 Silent Plus Wireless, Black

Продукт № 297224
Категория: Мишки
Производител:
Тип свързване:Безжична Wireless 
Гаранция:
24 месеца
Наличност:ПРОДУКТЪТ НЕ Е НАЛИЧЕН
82.70 ЛВ

Mouse Logitech B330 Silent Plus Wireless, Black


 

Насладете се на звука на тишината.

Кликването е със същото усещане. Но резултатът е напълно различен за вас и вашите колеги. Silent Mice предлагат повече от 90% намаляване на шума при щракване. Издръжливите крачета от висококачествен материал и гумено колело осигуряват тихо плъзгане и превъртане. Проучванията показват, че по-малко отвличащи фактори допринасят за по-здравословна и по-продуктивна среда, особено за отворени офиси.

24-месечен живот на батерията

Останете включени и готови за работа дори по време на път. Благодарение на енергийно ефективното инженерство, можете да работите по-дълго между смените на батерията. B330 SILENT PLUS автоматично заспива, когато не се използва.

Проста. Надеждна. Силна.

Насладете се на безжична връзка на разстояние до 10 метра, благодарение на "включи и забрави" наноприемника. B330 SILENT PLUS предлага Logitech® Advanced Optical Tracking за ултра-прецизни движения на почти всяка повърхност. Без никакви проблеми, без необходим допълнителен софтуер. Работи с Windows®, Mac, Chrome OS ™ или Linux®-базирани компютри.

Батерия: 1 x AA (включена)

Мишка Logitech B330 Silent Plus, оптична, 1000 dpi, безжична, черна

Интерфейс: USB

Тип:Стандарт
Резолюция (dpi):1000 DPI
Бутони/скролер:3 бутона и скрол
Интерфейс мишка:USB Wireless
Технология:Безжична Optic
Сензор:Оптичен
Interface receiver:2.4G Wireless Nano Dongle
Цвят:Черен
Размери (mm):105.4 x 38.4 x 67.9 мм
Тегло (кг):0.091
Други:До 24 месеца живот на батерията Безжична връзка до 10 м. 90% Намален шум Quiet Mark сертификат 1 x AA батерия (включена)


Гаранция: 24 МЕСЕЦА


* Изображенията на продуктите в сайта са примерни и може да имат разлики с действителните продукти. Ако забележите такава, моля пишете ни на адрес store@bestpc.bg.

* Ние се стремим да дадем най-добрата цена. Ако друга фирма Ви предлага по-изгодна оферта от нашата - обадете ни се и ще Ви направим дори още по-добро предложение.